Rexona Linen Dry Antiperspirant Deodorant Stick

Yaz mevsiminde sıcakların, kış mevsiminde kat kat giyinmenin etkisiyle koltuk altında oluşan terlemenin önüne geçebilmek için ( düzenli kişisel temizlik, pamuklu giyim, aşırı baharatlı gıda tüketiminden kaçınma vs.. gibi yöntemlerin haricinde ) kullandığım terleme önleyici ürünlerden biridir stick ( çubuk ) deodorantlar. Bir süredir kullandığım Rexona Linen Dry bittiğine göre, yazısını da paylaşabilirim artık sanırım..
Hareket ettikçe koruma sağlayan MotionSense teknolojisi ile içerdiği mikrokapsülleri açığa çıkaran Rexona Linen Dry Antiperspirant Stick, ter ve vücut kokusuna karşı 48 saate kadar koruma vaat ediyor.
Alttan çevirmeli olması sayesinde kullanım miktarını kendiniz ayarlayabildiğiniz antiperspirant deodorant 50 gr. 'lık ambalajda. Alkol ( etil alkol ) içermeyen stick deodorantın, hafif çiçeksi ve hoş bir kokusu var.
Rexona 'nın daha önce MotionSense serisinde Shower Fresh ve Powder Dry stick deodorantlarını kullanmış ama yazısını paylaşmamıştım. Shower Fresh bana çok hitap eden bir koku olmadı ne yazık ki. Powder Dry 'ın pudramsı, ferah, hafif kokusu hoşuma gitti. Linen Dry' ın kokusu ise daha yumuşak, hafif, çiçeksi ve hoş... Ter kokusuna karşı günü kurtarıyor kesinlikle. Ertesi gün tekrar tazelemek gerekiyor tabi. Yani vaadindeki 48 saati 24 saatle yarı yarıya yerine getiriyor diyebilirim. Terleme önleyicilik te ise yoğun tempolu anlarda çok fazla koruyuculuk gösteremiyor ama normal eforlu günlerde o da neredeyse günü kurtarmaya yetiyor bence. Memnuniyetimin ortalamanın üstünde olduğu Rexona MotionSense serisinde, Shower Fresh, Powder Dry, Linen Dry  harici Invisible Black + White, Cotton Dry  alternatifleri de bulunan bu stick deodorantın, Shower Fresh harici diğer çeşitlerine şans verebilirim ben...

yeşimlehertelden