Glossy Blossom Tırnak Sticker

Yeni bir yılı karşılamamıza sayılı günler kala, yılbaşını dışarıda, eğlence mekanlarında kutlamalarla geçirmeyi planlayan ve giyimiyle, saçı ve makyajıyla geceye hazırlık yapan güzel hanımefendilere şıklıklarını tamamlayacak küçük ama fark edilir bir aksesuar olan Glossy Blossom Tırnak Sticker' larından bahsetmek istedim bugünki blog yazımda ben de..
Her ne kadar ambalajın üstünde tırnak sticker diye ifade edilmiş olsa da orijinal adında yazdığı gibi bu ürün Finger Chain yani Parmak Zinciri. İthalatçısı Gratis olan Glossy Blossom, tırnak süsleme üzerine etiket tarzı ürünleri olan Kore markası bir firma.
Glossy Blossom' un bu ışıltılı, değişik desenlerdeki ve kendinden yapışkanlı parmak etiketleriyle parmak süslemeyi eğlenceli ve yaratıcı bir sanata çevirmek çok kolay. Uzun ömürlü sonuç için; Uygulamadan önce ellerinizi tamamen temizleyin ve kurulayın. Etiketi sayfasından dikkatlice çıkararak parmaklarınızın üzerine koyun ve yavaşça aşağı doğru bastırın.
Gratis' ten 2 ay kadar önce 6.95 TL.' ye aldığım bu ışıltılı ve parlak taş efektli parmak süslemesini birkaç kez kullandım. Etiketler ince olduğundan şeffaf tabakasından ayırırken ayırdığım yerden ilk etapta ufak tefek kopmalar oldu ne yazık ki. Zaten etiketi tabakadan sıyırabilirseniz gerisini kolayca çıkartıyorsunuz. Bu süslü etiketlerin parmaklarınızda olduğu sürece ellerinizin ıslanmaması gerekiyor tabi yoksa birleşme yerinden gevşeyip çözülme olabiliyor. Tüm bunlara dikkat ederseniz parmak etiketleri kıyafetinizle, makyajınızla ve saçınızla birlikte şıklığınızı tamamlayacak çok hoş bir aksesuar olacaktır eminim ki..