DeneBunuCom İle Sen de Şansını Dene

Denebunu kutularını bilen bilir..Bilmeyenler için hemen kısa bir özet geçeyim..Denebunu, üyelerine, dünyanın önde gelen markalarının deneme boy ya da orijinal boy ürünlerini satın almadan önce denemeleri için ücretsiz gönderen bir site. Siteye birkaç kişisel bilgiyle üye olduktan sonra ilgi alanlarınıza yönelik bir profil oluşturuyorsunuz. Bu profilde dolduracağınız bilgiler doğrultusunda, profilinize uygun ürünler içeren bir kutu olursa, kutu adresinize ücretsiz olarak gönderiliyor. 
E hadi o zaman benim profilime uygun olarak gönderilen kasım ayı kutusuna bakalım...
 CeraVe Moisturising Cream ( 7 ml )
Amerika' daki dermatologların 1 numaralı tavsiyesi olan, kuru ve çok kuru ciltlere özel CeraVe Nemlendirici Krem; çok fazlı yapıya sahip Kontrollü Salınım Teknolojisi ile, 3 temel seramid ve hyalüronik asit gibi aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlar, böylece nemlendirme etkisi gün boyu devam eder.
 Dove Avokado Özü ve Kalendula Özü Dökülmeye Karşı Bakım Şampuanı ( 10 ml )
İlk yıkamadan itibaren saç dökülmesini azaltır. Dove Güçlendirici Bakım Avokado özü ve Kalendula özü içeren formülü ile saçlarınızı güçlendirir ve dökülmesini engellemeye yardımcı olur.
Perwoll Bakım & Ferahlık Deo-Tech Teknolojisi Sıvı Çamaşır Deterjanı ( 90 ml ) 
Sık kullanılan sentetik karışımı kumaşlar için özel olarak tasarlanan sıvı çamaşır deterjanı, giysilerde kötü koku oluşumunu önler. Formülündeki parfüm içeriği sayesinde giysilerin 24 saate kadar ferah kalmasını sağlar.
Paranit Repellent Baş Biti Kovucu Sprey ( 100 ml ) 
Durulanmayan yağsız sprey, baş bitlerine karşı anında ve uzun süreli koruma sağlar. Günlük kullanım için güvenli olan spreyin doğal bitki özleri içeren hassas formülünün baş bitini etkin bir şekilde saçtan uzak tuttuğu klinik olarak kanıtlanmıştır.
Seventh Generation Bitkisel İçerikli Ürünler İndirim Kuponu ( % 20 )
Seventh Generation, tamamen bitkisel içeriklerle geliştirilen, ev hijyeni, kişisel ve bebek bakımı üzerine ürünleri olan bir marka.
Ben denebunu.com' a yaklaşık 1 sene kadar önce üye olmuştum. Açıkçası ne sitelerini takip ettim ne de onlar bana uygun bir kutu oluşturdu. Geçtiğimiz ay sanırım ilk kez profilime uygun ürünlerin olduğu bir kutu tanımlanmış bana. Kutu kasım ayı kutusu ama bana bir - iki gün önce ulaştı. Siz de ücretsiz olan bu kutulardan denemek isterseniz denebunu ' ya üye olun, profil bilgileriniz eksiksiz doldurun, profilinize uygun ürün olduğu taktirde e-postanıza gelen bilgilendirmeye anında dönüş yapın ( kutular sınırlı sayıda olduğundan talep hemen dolabiliyor ) ve size tanımlanan kutunuzu talep edin..Hadi bakalım herkese bol şans...
yeşimlehertelden