Organique Türkiye / Hayatın Doğal Güzelliği

İstisnasız hepimiz güzellik, kozmetik, bakım ürünlerinden kullanıyoruz, kullandığımız ürünlerin de doğal olmasına özen gösteriyoruz. Zamanımızda  kozmetik ürünlerin birçoğunun kimyasal bileşen içerdiğini düşünürsek doğal içerikli ürünler daha bir önem kazanıyor tabi. Ben de buna binaen bugün yazımda, geçtiğimiz hafta bana gelen, benim de ürünlerini ilk defa kullanacağım, doğal içerikli ürünleri olan Organique Türkiye' den bahsetmek istiyorum. 
Öncelikle Organique Türkiye' ye bu kadar şık ve zarif bir gönderi yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Ambalajın dışındaki özeni, ürünlerin güvenilir bir şekilde ulaşabilmesi için iç kısımda da yapmışlar, bu da gözümden kaçmayan bir başka ayrıntıydı..
Hayatın doğal güzelliğinden esinlenerek hazırlanan Polonya menşeli Organique markasının ürünleri, yüksek kalite ve Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak Polonya' da üretiliyor. Ürün portföyü, bireysel ve profesyonel kullanıma yönelik; doğal, sağlıklı ve çevre dostu, cilt, vücut ve saç bakımı olmak üzere 400' ü aşkın farklı üründen oluşuyor. Ürünlerin büyük bir çoğunluğu da el yapımı imal ediliyor. 
Organique ürünleri Güvenli Formül olarak üretiliyor. Ürünlerin üretiminde kullanılan bileşenler firma tarafından geliştirilirken tamamen doğal olmalarına dikkat ediliyor. Cilt için dost, sağlıklı, natürel ürünlerin oluşturulması hedefleniyor. Ürünleri güçlü ve zararlı hiçbir koruyucu içermiyor. Cilt tahrişine, kuruluğa ve aşırı duyarlılığa sebep olabilecek hiçbir temizleyici, köpük ve bileşen barındırmıyor. ( Güvenli Formül işaretli ürünler, bu ürünlerin doğal özler içeren, güvenli ve saf olduğu anlamına geliyor ).
Ürünleri Polonya ve 30' a yakın ülkede konsept mağazalarda müşterileriyle buluşan markanın Türkiye ekibinden bana gelen, güzel ve özel ürünlerine bir göz atalım artık..
 Organique Doğal Sabun Yeşil Kelebek
El, yüz ve cilt temizliği için ideal olan Organique Doğal Yeşil Kelebekli Sabun yüksek kalitede bitkisel gliserin ile geleneksel yöntemlerle elde üretilmektedir. Sabunun içerisinde bulunan doğal yağlar cildi nazikçe temizler, nemlendirir ve aromatik özelliği ile rahatlatır. Onlarca farklı koku ve renkteki Organique Doğal Sabunlar hem görsel hem de aromatik olarak duyulara hitap etmek üzere hazırlanmıştır.
Organique Banyo Tuzu
Tuzlarda bulunan besleyici mineral ve tuz kombinasyonunun iyileştirici özelliklerinin yanı sıra cilt üzerinde rahatlatıcı ve cilt yapısını kuvvetlendirici bir etkisi vardır. Organique Banyo Tuzu, vücudunuzun dengelenmesine ve toksinlerden arınmasına yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur.
 Organique Banyo Tozu
Banyo tozu, cildin nemini korumasına, beslenmesine ve bakımına yardım eder. Ayrıca içeriğindeki mineral yağlar ciltteki tahrişleri yatıştırmayı, elastikiyetini artırmayı ve cilt yenilenmesini hızlandırmayı destekler. Banyonun üzerinizdeki dinlendirici etkisini artırır.
Yenileyici ve Koruyucu İnci ve İpek Özlü El Serumu cildi pürüzsüzleştirici ve yenileyici özelliğe sahiptir. Pirinç proteinleri açsından zengin Colhibin kompleksi kolajenlerinin bozulmasını önler ve onarım sürecini hızlandırır. İçeriğindeki Hyalüronik Asit cildi derinlemesine nemlendirir ve suyun deride tutulmasını sağlar. En yüksek kalitedeki doğal inci ve ipek özüyle birlikte, cildi dış etkilere karşı korur, kadife gibi bir pürüzsüzlük ve yumuşak bir dokunuş kazandırır. Yorulmuş, sertleşmiş, susuz kalmış el cildini yeniler ve canlandırır.
Goji berry özü, amber partikülleri, bitkisel gliserin içeren temizleyici - yumuşatıcı peeling, yaşlanma belirtileri gösteren ve yenilenmeye ihtiyaç duyan yorgun ciltlerin haftalık cilt bakımı için tavsiye ediliyor. İçeriğindeki etken maddeler cilt hücre ve dokularının yenilenmesi, kayıplarının azaltılması, yerine konmasını sağlayan aktif bileşenlerden oluşan güçlü bir karışım içermektedir. Ölü epidermisi etkili bir şekilde temizleyen değerli kehribar parçacıkları içerir. Kremsi, kadifemsi formülü cildi tahrişe karşı korur. Uygulama yapıldıktan sonra cilt yumuşar, parlaklık kazanır ve aydınlanır.
Organique ürünlerini ilk kez kullanacağım ve deneyimlerimi kullandıkça yazacağım. Fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; gönderilerindeki ambalaj şıklığını, Güvenli Formül etiketi taşıyan ürünlerinin Silikon, Paraben, Etanolamin, PEG ve Sülfat, Phtalates, Mineral Yağ, Parafin veya Türev Ürünleri, Sentetik Boya, Alkol, Hayvansal Ürün içermemesini ve de hayvanlar üstünde test edilmemesini çok beğendim. Organique Türkiye' ye şık gönderim ve harika hediyeleri için bir kez daha teşekkür ediyor, 20 yıla yaklaşan firma tecrübelerini canıgönülden kutluyorum...
yeşimlehertelden