Blog Takip Etkinliği

Sevgili Blog Yazarları ve Kıymetli Blog Okurları 
Yepyeni bir Blog Takip Etkinliği başlatıyoruz. Umarım bu etkinlik bloglar için son derece yararlı olur. Bildiğiniz gibi özellikle yeni blog yazarları, izleyici sayılarının artmamasından şikayetçi. Biz de bu soruna bir nebze de olsa çözüm bulmak için bir etkinlik yapalım diye düşündük.

Etkinlik şartlarımız son derece basit;
1- Aşağıdaki listede bulunan blogları gfc butonundan takibe alalım. Her blogda farklı bir takip etkinliği yazısı bulacaksınız. Yazıların altına yorum yaparsanız, blog sahibi arkadaşlar sizin blogunuzu ziyaret edecekler, takibe alıp bir yazınıza yorum yapacaklar.
2- Diğer yorum yapan arkadaşların da bloglarını ziyaret ederek, Blog Takip Etkinliğinden geldiğinizi belirten bir yorum yaparsanız takibe dönüş mutlaka yapacaklardır.
3- İsterseniz siz de kısa bir yazı yazarak ve aşağıdaki linklerin en altına kendi blogunuzu ekleyerek zincir blog takip etkinliğine katılabilirsiniz. Bu şekilde sizin blogunuzdan yazıyı alan başka arkadaşlar da kendi blog linklerini yazının en altına ekleyecek ve bu şekilde büyük bir blog takip etkinliği yapılmış olacak.
4- Bu yazıyı Google Plus' da paylaşırsanız takip etkinliğimiz daha çok kişi tarafından görülmüş olur.

Takip etkinliğine katılan bloglar ;
1-http://kelebeketkisi39.blogspot.com
2-http://neselisusevim.blogspot.com
3-https://www.lerzankaradan.com
4-https://esratakim.blogspot.com.tr
5-http://yelizinkesifleri.com ( Word press tabanlı site, mail abonesi olalım lütfen )
6-https://www.masalzehra.com
7-http://beautypery.blogspot.com
8-https://www.makyajliyorum.com
9-https://yesimlehertelden.blogspot.com
Hadi Bloglarımızı yalnız bırakmayalım...

İsterseniz bizleri Instagram hesaplarından da takip edebilirsiniz. Dm den takip ettiğinizi bildirirseniz geri dönüş yapacağız.
Instagram Linkleri
1- @kelebeketkisi39
2- @neseli_sus_evimm
3- @lerzankrbyr
4- @esratakim
5- @yelizinkesifleri
6- @esrabayindirr
7- @beautypery
8- @gizemslifestyle
9- @yesimlehertelden
Blog takip etkinliği süresizdir, her türlü blog etkinliğe katılabilir. Blog keşif etkinliği, blog takip etkinliği hepimize hayırlı uğurlu olsun.

NOT: BLOG SAYFAM KOPYALAMAYA KARŞI KORUMALI OLDUĞUNDAN ETKİNLİK YAZISINI YUKARIDAKİ ARKADAŞLARIMIN PAYLAŞIMLARINDAN ALABİLİRSİNİZ..
Etiketler