Yasemin Kokulu Bir Hayat 7 Yaşında Etkinlik Sponsorları

Bir önceki yazımda, Yasemin Kokulu Bir Hayat blogunun 7. yaşı için bir araya geldiğimiz Biricitin Yeri 7 Yaşında Etkinliği' nden bahsetmiştim. Bu yazımda da etkinlikte birbirinden güzel hediyeleriyle bizlerle olan firma ve ürünlerinden bahsedeyim..

Sadece 2 dakikada ve tek adımda pürüzsüz ve ipeksi bir cilt için, ekstra tıraş jeli kullanmaya gerek olmadan, esnek ve frezya çiçeği kokulu, entegre tıraş jeli barlı Breeze Kadın Tıraş Makinesi için Gillette Venüs ' e..
%100 beyaz kapama sağlayan, uzun süre kalıcı, keratin & kolajen & macadamia & jojoba ile 4'lü bakım yapıp saçları daha yumuşak ve daha parlak hale getiren Premium Yoğun Yağ Bakımlı Ve Işıltılı Kalıcı Saç Boyası için Neva Kozmetik ' e...
Egzama eğilimli ve kuru ciltlere özel, 24 saate kadar etkili nemlendirme sağlayan, güneşe maruz kalmış cilde rahatlama veren, cilt kırışıklıklarını ve çizgilerini yumuşatan, tüm vücut için kullanılabilen, paraben ve ftalat içermeyen, %100 saf kakao yağı ve vitamin E ' li, Kakao Yağı Formüllü Günlük Cilt Terapisi Vücut Losyonu için Palmer's Türkiye' ye..
*Papatya özü, shea yağı, gliserin ve kil içeriğiyle ellere derinlemesine bakım yapan, Papatya Ve Kil İle Anında Nem Ve Yoğun Koruma Sağlayan El Kremi..
*Sarı kil, gliserin, nar özü, salisilik asit ve zeytin yağı içeriğiyle siyah noktaların temizlenmesini ve ölü derinin uzaklaştırılmasını sağlayan Sivilce Ve Siyah Noktalara Karşı Kil Maskesi..
*Adaçayı, mür, ratanya, greyfurt, yeşilçay, papatya ve üzüm çekirdeği içeriğiyle dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı, florürsüz, glutensiz, SLS'siz, parabensiz, boyasız DK Dent Doğal Koruyucu Diş Macunu..
*Cildi derinlemesine temizleyen, yenileyen, kırışık oluşumunu önlemeye yardımcı Soyulabilir Havyarlı Siyah Kil Maskesi..için Dermokil' e..
100 ml .lik boyları 400 ml. ebatlı ürünlerle aynı performansa sahip, geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen geri dönüşümlü ekolojik ambalajlara sahip, bitkisel içerikli formülleri sayesinde doğada kolayca çözülen, koruyucu, silikon ve paraben içermeyen Limon Özlü Ve Vitamin E 'li Şampuan ve Mango, Kişniş, Organik Aloe Veralı Duş Jeli için Yves Rocher Türkiye' ye..
Markanın kilometre taşlarından; turunçgiller, yeşil yapraklar, baharat notaları içeren Women ve bergamot, limon, yeşil yapraklar ve amber notalarına sahip Men parfümleri için Nays Collection' a..
Daha önce Organik Lavanta Yağlı temizleyicisini kullandığım ve sürekli yedeklediğim; mutfak, buzdolabı, fırın, çaydanlık, bulaşık & çamaşır makinesi, yer ve yüzeyler, banyo & lavabo & fayans & klozet, derz temizliği gibi alanlarda kullanılabilen Sirkelim Sirkeli Temizleyici Organik Limon Yağlı temizleyici için HighGenic' e..
Fırın, tencere, mangal, ızgara, silinebilir duvar, zemin, halı, koltuk, gömlek manşet ve yakaları, panjur ve bisiklet temizliğinden tutun da mürekkep & sos & çikolata & mayonez & yağ & ruj lekelerine kadar çok geniş bir alanda kullanılan Dasty Degreaser Yağ Sökücü için Alya Grup' a..
*Yoğun nemlendirici içeriği sayesinde cilt kuruluğunu engelleyen ve cilt elastikiyetini artırmaya yardımcı Argan Yağ Soft Krem..
*İçindeki Omega 3 ile ellere bakım sağlarken lime meyvesi ile de yaşlanma etkilerine karşı koymaya yardımcı olan Süper Meyveler Avokado Ve Misket Limon Özlü Nemlendirici El Kremi için Bebak' a.
ÇOKKKKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Blogunun 7. yaş kutlamasına beni davet eden sevgili Yasemin' e ve de okuyup güzel yorumlarını eksik etmeyen sizlere de teşekkürlerimi gönderiyorum...Bu güzel hediyelerden bazıları kullandığım ürünlerdi, bazıları ise ilk defa kullanacağım ürünler..Kullandıkça ürün yorumlarım da blog sayfamda olacak...

yeşimlehertelden