Scotch Brite İle #temizlikzamanı

Hep derim; hayatı kolaylaştıran pratik ürünleri severim. Söz konusu temizlik olunca işimi kolaylaştıran ürünleri daha bi seviyorum. Çünkü bizim evde bitmek bilmez bir temizlik kısır döngüsü yaşanıyor. 2 çocuklu bir aile olarak yeniliyor, içiliyor, dağıtılıyor, kirletiliyor; sabah yapılan temizlik akşam sanki yapılmamış gibi görünüyor. Tabi olan bana ve bitmek bilmez sırt, bel, boyun ağrılarıma ve yorgunluklarıma oluyor. Ama bu sefer temizlik ordum sağlam, hem de çok pratik..Sizi de bu orduyla tanıştırayım mı? İşte karşınızda Scotch Brite Temizlik Ailesi..
Scotch Brite Extreme Bulaşık Süngeri
3M' in yeni fiber teknolojisi sayesinde bildiğiniz Scotch-Brite yeşil klasik süngerlere göre iki kat daha kolay temizlik sağlıyor. Bu sayede bulaşığa hem daha az zaman hem de daha az güç harcıyorsunuz. Zor lekelerde suda bekletme etkisi yaratarak kolayca temizliyor.
Scotch Brite Kir Tutmaz Sünger
Yüzeyinde kullanılan yeni fiber teknolojisi sayesinde hem bulaşıkları mükemmel temizliyor hem de üzerindeki pilav, makarna, mercimek gibi yemek artıklarının kolayca akıp gitmesini sağlıyor. Kullandıktan sonra yüzeyini temizlemek için sadece birkaç saniye suyun altında tutmak yeterli. Yapışmaz tava, tencere, kristal, porselen ve cam mutfak eşyalarını çizmeden mükemmel temizliyor.
Scotch Brite Ultra Konfor Sünger 
Ultra Konfor' un ekstra emici selülozik sünger tarafı hem bulaşıkları güvenle temizliyor hem de tüm yüzeyleri kolayca siliyor ve kuruluyor. Kuruduğunda sertleşen, ıslandığında tekrar yumuşayan 3 katmanlı sünger; buzdolabı, mutfak dolaplarını da su izi kalmadan temizliyor.
Scotch Brite Mikrofiber Temizlik Bezi
Sıradan bezlere göre yüzeye daha fazla temas ederek hızlı, kolay ve mükemmel temizlik sağlayan Scotch Brite Mikrofiber Temizlik Bezi, ıslak ya da kuru her türlü yüzeyde mükemmel sonuç veriyor. Özel mikrofiber dokusu sayesinde tozu, kiri içine hapsederek yüzeyi temizliyor, ardında hav, iz ve leke bırakmıyor, emici özelliği sayesinde yüzeyi anında kuruluyor ve yüzeyi çizmiyor.
Scotch Brite Pratik Mikrofiber Bez
Mikrofiber dokusu, ıslak ya da kuru her türlü yüzeyde mükemmel sonuç veriyor. Ev ve araçlarda kullanılabilen mikrofiber bez çok emici olduğundan yüzeyi anında kuruluyor. Yüzeyi çizmiyor. Ardında hav, iz ve leke bırakmıyor. Tozu, kiri içine çekip hapsediyor.
Scotch Brite Mutfak Eldiveni
Elleri, ağır olmayan deterjan ve temizlik malzemelerine temasından koruyan limonlu Scotch Brite Mutfak Eldiveni, % 100 ultra yumuşak pamuklu astarı sayesinde teri emiyor ve ellerin kuru kalmasına yardımcı oluyor.
Scotch Brite Sil Süpür Islak Yer Bezi
Çamaşır suyundan 2 kat etkili, kullan at Sil Süpür Islak Yer Bezi, genel temizlikte durulama gerektirmeyen, tortu bırakmayan özel formülüyle ve geliştirilmiş dokusuyla tozları mıknatıs etkisiyle çekiyor, saçları ve tüyleri topluyor.
Scotch Brite Kullan-At Islak Banyo Bezi
Çamaşır suyundan 2 kat etkili formülü ile banyoda tüm yüzeylerde hijyenik ve pratik temizlik sağlıyor. Ağartıcı özelliği olmayan Islak Banyo Bezi durulama gerektirmiyor ve leke bırakmıyor.
Scotch Brite Kullan-At Islak Mutfak Bezi
Kullan-At Islak Mutfak Bezi, durulama gerektirmiyor, tortu bırakmıyor ve kireç oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Yağ çözücü formülüyle ve dokusuyla ocak, fırın, davlumbaz, mutfak tezgahları ve lavaboda ovalamaya gerek kalmadan tek dokunuşla temizlik sağlıyor. Limon kokusuyla da kullanıldığı yüzeyi ferahlatıyor.

Scotch Brite markasının uzun zamandır mikrofiber yer temizleme paspasını, mikrofiber temizlik bezini ve de klasik bulaşık süngerini kullanıyordum zaten. Dayanıklılık ve etkili temizlik konusunda kesinlikle çok başarılılar. İlk defa kullandığım Sil Süpür Islak Yer Bezi ve de Kullan-At Islak Banyo ve Mutfak Bezlerini de beğendim. Özellikle yer bezi, zemin temizliğinde işimi çok kolaylaştırdı. Gerçekten de bu sefer temizlik ordum sağlammış değil mi?

yeşimlehertelden