Avon Senses Winter Treasure / Raspberry & Vanilla Shower Gel

Yanlış hatırlamıyorsam Avon markasına ait ilk defa bir ürün kullanıyorum. Malumunuz kozmetik mağazalarında satışı olmayıp, satış temsilcileri vasıtasıyla tüketicileriyle buluşan bir marka kendisi. Belki o yüzden şimdiye kadar kullanmamışımdır. Markanın ilk deneyimlediğim ürünü de kokuları, kullanım pratiklikleri ile çok severek kullandığım duş jeline denk gelmesi isabet oldu.
Avon Senses Winter Treasure / Raspberry & Vanilla Shower Gel yani Avon Duyular Kış Hazinesi / Ahududu ve Vanilyalı Duş Jeli. Avon' un 2017 senesi kış sezonunda yeni yıl özel üretimi olarak tüketicisiyle buluşturduğu duş jeli sınırlı sayıda üretilmiş.
250 ml.lik şeffaf plastik ambalajlı ve pratik kapaklı duş jelinin sıvısı, ahududulu jöle kıvamında ve renk olarak ta tam o jöleyi anımsatıyor. Tüm cilt tipleri için kullanımı uygun olan duş jeli dermatolojik olarak test edilmiş.
Ahududulu ve vanilyalı duş jelinin iştah açan, ağız sulandıran görüntüsü bir yana, kokusu muhteşem. Baskın olarak meyve aroması yoğunlukta olan duş jelinde vanilya ise daha hafif olarak kendisini hissettiriyor. Duş jelini duş esnasında banyo kesesi ya da banyo lifiyle kullanırsanız; vücudunuza hem masaj yapmış olursunuz hem de koku yoğunluğunu daha fazla sindirirsiniz. Jelin kese yardımıyla bolca köpüren rengi de çilekli yoğurt kıvamında, çok silik bir pembeye dönüyor duş esnasında. Ayrıca duş sonrası vücuda yumuşaklık ta veriyor. Rengiyle ve harika kokusuyla rahatlatıcı bir duş keyfi yaşatan Avon Senses Winter Treasure / Raspberry & Vanilla Shower Gel ve Avon markasına ait farklı ürünlere siz de BiricitinYeri nam-ı diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat vasıtasıyla ulaşabilirsiniz..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?