Agarta Bitkisel Diş Macunu

İtiraf ediyorum ki ilk defa bitkisel içerikli bir diş macunu kullanıyorum. Ve kullandığım bu diş macununun bir Türk firması ürünü olması gurur verici. Agarta Bitkisel Kozmetik ürünleriyle geçtiğimiz aylarda Sosyal Annem Bir Bir Hayat Bin Kadın Etkinliğinde tanışmıştım. Markanın etkinliğimizde farklı ürün hediyeleri olmuştu, ben ilk olarak Agarta Bitkisel Diş Macunu' nu kullanmak istedim.
Agarta; inanışa göre üstün bir teknolojiye sahip ve günümüz bilim adamlarının bilmediği enerji türlerini kullanan, Tibet ve Orta Asya geleneklerinde adı geçen efsanevi yer altı uygarlığının adı. Ankara' da kurulan Agarta Bitkisel Kozmetik te, Atlantis medeniyetinin devamı niteliğinde olan Agarta Medeniyeti 'nden ilham alarak, üst düzey teknolojiler kullanarak, bitkisel kozmetik ürünler üretip geliştiren bir firma.
Firma ürünlerini doğal bitki özleri ve bitkisel yağlar ile tasarlayıp, hijyenik ortamlarda prosedür ve standartlara uygun şekilde üretim yaparak biz tüketicilere ulaştırıyor. Kişisel sağlık, bakım ve güzellik ürünleri markası olan Agarta bünyesinde; diş macunları, cilt bakım ürünleri, güneş ürünleri, kremler, şampuanlar, cilt bakım sabunları, güzellik sabunları ve sıvı sabunlar bulunuyor.
Marka hakkında bu kısa bilgiden sonra gelelim Agarta Bitkisel Diş Macunu' nun özelliklerine;
*Ağız ve diş sağlığı için faydalı bitkisel yağlar içerir.
*Tartar oluşumunu engellemeye yardımcı olur. 
*Diş eti kanamalarının önlenmesinde etkilidir.
*Diş çürümelerini önlemeye yardımcı olur.
*Mükemmel beyazlık ve hijyen sağlar.
*Nefesi tazeler, ağız kokusunu giderir.
*Hassas dişler için gün boyu koruma sağlar
*Birkaç haftalık kullanımda etkileri fark edilir.
*Doğaldır.
*Florür, SLS, SLES vb., Paraben, suni köpürtücü içermez.
100 ml ebatlı diş macununun hem kutu ambalajında hem de tüp ambalajında içeriğiyle ilgili bilgilendirici açıklamalar yazılmış. Benim en çok tüp ambalajdaki yeşil renkli açıklamalar hoşuma gitti. En azından ne nedir anlayabiliyor insan. 
Agarta Bitkisel Diş Macunu' nun yapısı alışılmış macunlardan daha yumuşak yapıda, tadı ferahlatıcı ve naneli bir his bırakıyor fırçalama sonrası. Suni köpürtücü içermediğinden normal macunlar gibi köpürmüyor da. Tartar, diş eti kanaması, çürük gibi diş sorunlarım olmadığından o alandaki etkilerini belirtemeyeceğim. Beyazlık konusunda kafein ve nikotin tüketen biri olarak, üstünde özellikle beyazlatıcılık vaadi olan hiç bir diş macunu inci gibi beyaz dişlere kavuşmamı sağlamadı ne yazık ki. Sadece dişlerin doğal rengine kavuşmasına yardımcı oluyorlar desem daha doğru olur. Diş macununun doğal olması; florür, sls, sles, paraben, suni köpürtücü içermemesi; üretiminde bitkisel yağlar kullanılması; verdiği ferahlık hissi ve taze nefes etkisi beğendiğim özellikleri oldu..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?