Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Banyo Kesesi

Eskiden annelerimizin el emeği, göz nuru ördükleri banyo lifleri vardı. Ben çok net hatırlarım annemin ördüğü renk renk, desen desen banyo liflerini. Çok yıkanmışlığım vardır bu liflerle çocukken. Liflerin yerini banyo süngerleri, banyo keseleri aldı artık. Bu liflerden sonra ele geçirilen dokuma liflerden de kullanmışımdır. Bu aralar ise favorim banyo keseleri. Şu an kullandığım banyo kesesi ise Nexcare markasının çift taraflı canlandırıcı banyo kesesi.
Nexcare, uluslararası teknoloji şirketi 3M bünyesinde bulunan bir marka olup ürün yelpazesinde yara bantları, soğuk-sıcak kompres paketleri, sprey ilk yardım ürünleri, vücut süngerleri ve vücut keseleri gibi kişisel bakım ürünleri var.

Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Banyo Kesesinin bir tarafı sünger diğer tarafı ise kese özelliği taşıyor. Mavi tarafı kese olup cildi canlandırıyor, ölü hücrelerden arındırıyor, ferahlatıyor. Pembe tarafı yumuşak sünger olup sabunlanma amaçlı kullanılıyor. Bu sayede hem günlük kullanım hem de keselenme ihtiyacını karşılamak üzere iki farklı özelliği bir arada sunuyor. Kesenin oluklu kısmı da parmaklarımızın yapısına uygun bir şekilde tutmayı ve keseyi kavramayı kolaylaştırıyor. 

Nexcare markasının Çift Taraflı Canlandırıcı Kesesi haricinde 3 kesesi daha var: Çift Taraflı Masaj Kesesi, Ekstra Güçlü Kese ve Canlandırıcı Saplı Kese.
Özellikle yaz öncesi cildi güneşe hazırlamak ve yaz aylarından sonra ölü hücrelerden cildi arındırmak için kullanılması tavsiye edilen keselerin;
- Cilt altı kan dolaşımını ve ciltteki yenilenmeyi hızlandırdığını,
- Cilt gözeneklerini açtığını,
- Bağışıklık sistemine katkı sağladığını,
- Vücudun rahatlamasına ve gevşemesine yardımcı olduğunu,
- Cildi ölü deriden arındırdığını,
- Cildin yağlanmasının önüne geçtiğini,
- Selülitleri gidermede yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? 
Ben de bu sebeplerden dolayı bir süredir kullanıyorum bu keselerden. Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Banyo Kesesinin de özellikle mavi tarafını banyo sabunu ya da duş jeliyle birlikte tüm vücudumda, yoğun olarak ise göbek, basen, arka üst bacak bölgelerimde dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorum. Tabi yumuşak hareketlerle. Aksi durumda sert bir şekilde kullanım tahrişlere neden olabileceği için çok bastırarak keselememek lazım. Bir de devamlı kese yapmak deri tabakasının aşınmasına ve zararlı maddelerin vücut içerisine girmesine neden olacağından keseleme işleminin sık sık değil, belirli aralıklarla yapılması gerekiyor. Gerçekten de cildimde tazeliği, temizliği, canlanmayı hissedebiliyorum. Çok uzun süreli kullanımlarda selülitlerim üzerinde de olumlu yönde bir faydası olacağını ümit ederek kullanmaya da devam ediyorum.