GlySkinCare Gentle Cleanser Günlük Temizleyici

ABD'nin önde gelen ilaç firmalarından biri tarafından oluşturulan GlySkinCare, bilimsel tabanlı cilt bakımı ürünleri markası. GlySkinCare ürünlerinin ana etken maddesi şeker kamışından üretilen glikolik asit. Glikolik Asit, ciltte birikmiş olan ölü deri hücrelerini nazikçe yok edip, pigmentasyon düzensizliklerini hafifletiyor ve hidrasyonu arttırarak cilt sıkılığını sağlıyor.
Gentle Cleanser, sabun veya alkali içermeyen yoğunlaştırılmış bir temizleyici olup, cildin ph’ını dengeliyor, cildi kurutmuyor, cilde canlı bir görünüm kazandırıyor ve makyaj temizleyici olarak kullanılabiliyor.
İçeriğinde sabun ve parfüm bulunmayan, ph değeri 5-6 olan bu ürünü tüm cilt tipleri kullanabiliyor. Ürünün uygulanışı, ıslak cilde 1-2 pompa uygulanır. Ilık veya soğuk su ile durulanır. Makyaj temizliği için 3-4 pompa yeterlidir. Temizleyicinin nasıl desem böyle krem şanti, köpük sabun karışımı bir yoğunluğu var.
Markanın sayfasına şöyle bir göz attım, ''Gly Cilt Bakım Programı'' adında 3 ana basamaktan oluşan ve Esterleştirilmiş Glikolik Asitin eşsiz faydalarını ortaya çıkartmak için hazırlanmış 1-Temizleme Adımı, 2-Bakım-Peeling Adımı, 3-Nem–Nemlendirme Adımı diye oluşan bir programları var.

GlySkinCare serisinde;
-Gentle Cleanser
-Gly Mist 
-Glikolik Asit Aplikatörleri
-Cream 5/Cream 10:Krem Serisi 
-Lotion Lite 5/Lotion Lite 10:Losyon Serisi
-Hydrotone Lite 
-Hydrotone Serisi
-Vücut Losyonu 10
-Gly Maske
-Hydrating Göz Kremi
-Vitamin C Serum
-SPF 30 Güneş Kremi gibi ürünler de var ayrıca.