Nivea Sürpriz Hediye Kutusu

Hani bazen hiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin bir yerden ufacık bir hediye gelir de motivasyonun bir anda tavan yapar ya, işte benim de başıma bu motive edici olaylardan biri geldi geçen hafta. Nivea hediye kutusundan, kargonun gelmesi sonucu haberim oldu. Nivea'dan geldiyse herhalde içinde ürün numunesi, broşür falan vardır diyerek kutuyu açtım. Bir iki numunelik bir şey, bir iki kağıt parçası diye düşünürken tam tamına 6 ürün hem de orijinal boyutlarıyla kutudaydı.
Günlük yaşamda da Nivea'nın bir kaç ürününü kullanıyorum zaten. Q10 Plus Anti-Wrinkle gece kremi, serum ve göz kremi, 3'ü 1 arada yüz temizleme, arındırıcı temizleme jeli bunlardan bir kaçı. İlerleyen zamanlarda bu ürünlerle ilgili de yazılar paylaşacağım. Kullandığım bir markanın değişik ürünler içeren bu seti de gelince daha farklı ürünlerini de kullanıp, deneme fırsatım olacak artık.
Bu güzel sürpriz kutunun içinden;
  • Nivea Men Hassas Tıraş Köpüğü,
  • Nivea Men Fresh Active Deodorant,
  • Nivea Fresh Natural Deodorant,
  • Nivea Creme Care Vücut Şampuanı,
  • Nivea Pürüz Karşıtı 3'ü 1 Arada Yüz Temizleme,
  • Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi çıktı 1'er adet.
Nivea Men Hassas Tıraş Köpüğü
Tıraş sırasında cildi kızaran, hassas cildi olan erkekler için özel olarak geliştirilmiştir. %0 alkol içeren geliştirilmiş ekstra hassas formülü sayesinde, yanma hissinin azalmasına yardımcı olur, cildi rahatlatır. Sakalı yumuşatarak tahrişsiz ve pürüzsüz bir tıraş sağlar.
Nivea Men Fresh Active Deodorant
Ter kokusuna karşı gün boyu ferahlık veren pudrasız deodorantı, okyanus özleri ile gün boyu ferahlık verirken ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlar. Boya ve koruyucu madde içermez. Cilt ile uyumu dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.
Nivea Fresh Natural Deodorant
Ter kokusuna karşı gün boyu ferahlık veren deodorant koruması sağlar. Doğal, hafif ve ferahlık veren bir kokusu vardır. 48 saat etkili formülü boya, koruyucu madde, pudra içermez. Cilt ile uyumu dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır. Nivea'nın yumuşak bakımını ve ferahlık veren deodorant korumasını bir araya getirir.
Nivea Creme Care Vücut Şampuanı
Nivea Krem'in özel formülü sayesinde cilde ekstra bakım yapar. Formülündeki Pro-vitamin ve bakım yağlarıyla, duş alırken vücudun yoğun bir şekilde nemlenmesini sağlar. Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. Ph derecesi cilt ile uyumludur.
Nivea Pürüz Karşıtı 3'ü 1 Arada Yüz Temizleme
Cilt derinlemesine temizlenir, gözle görülür derecede pürüzsüzleşir ve sağlıklı bir görünüm sağlar. Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır, gözenekleri tıkamaz.
Manolya Özü ve Beyaz Kil ile zenginleştirilmiş çok amaçlı formülü ile;
Temizleme: Cildi arındırır ve parlamayı uzun süre önler.
Peeling: Tıkanmış gözenekleri açar ve sıkılaştırır, cildi siyah noktalardan arındırır ve sivilceleri azaltmaya yardımcı olur.
Maske: Bir kaç dakika yüzünüzde bekleterek maske olarak kullanabilirsiniz. Mükemmel ve pürüzsüz görünen bir cilt sağlar. Yumuşak formülüyle cildi tahriş etmez.
Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi
Nivea Soft günlük kullanım için hazırlanmış, anında emilen, etkili bir nemlendiricidir. Jojoba yağı ve E vitamininden oluşan hafif formülü ile cildinizi besler, nemlendirir ve cildinize ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.

Nivea, 100 yılı aşkın bir süredir dünyanın en büyük cilt bakım markalarından birisi olmasının yanında; bebek bakımı, cilt bakımı, yüz bakımı, dudak bakımı, güneş bakımı, erkek bakımı, deodorant, duş, saç şekillendirme, cilt ve vücut kremleri gibi geniş ürün yelpazesine sahip uluslararası bir şirket aynı zamanda.

Bu kadar eski ve büyük bir marka olunca tüketiciyle yakın ilişki kurmak, onların ihtiyaçlarını doğru anlamak, yenilikçi çözümler getirmek de kaçınılmaz oluyor. İşte bu noktada benim takdirimi kazanan bir olay yaşadım, bunu da yazmadan geçemeyeceğim. Hediye paketi geldikten sonra Nivea internet sitesinden yetkililere bir teşekkür maili gönderdim ve birkaç gün sonra da Nivea müşteri temsilcisinden bir telefon aldım. Mailimi okuduklarını, Nivea ürünlerinden oluşan paketin elime ulaşması ve teşekkür mailimden dolayı duydukları memnuniyeti bildirdiler bana. Açıkçası telefon açmalarını beklemiyordum. Aramalarından dolayı ben de mutlu oldum. Bu sayede Nivea'nın, halkla ilişkiler konusunda da büyük bir titizlik ve ciddiyetle çalışmış olduklarını öğrendim.

Nivea biz kadınları nasıl şımartacağını ve mutlu edeceğini iyi biliyor. Bu güzel hediyeler için teşekkürler Nivea.