Olympia Sirki

Olmypia Sirki sahne şovları, sihirbazlık gösterileri, çelik ip üstünde denge oyunları, palyaçolar, akrobasi gösterileri, Brezilya’ dan gelen ünlü jonglorün gösterisi, dokuz kişilik akrobat grubu, havada uçan kızlar, timsah, yılanlar, güvercin, maymun ve köpek şovlarından oluşuyor. Toplamda 2 saat 15 dakika sürüyor gösteri. İlk 1 saat sonunda 15 dakikalık ara var.
Hem Biletix' ten hem Vialand sayfasından oturma düzenini defalarca kontrol edip, ne loca olsun ne arka sıra olsun, sahneyi güzel görebilecek bir yer olsun diye A sırasından aldık biletlerimizi. Ama gideceklere tavsiyem biletinizi ya locanın A-B sınıfı 1.ve 2. mevkiden ya da 9 TL' lik promosyon biletinin A-B sırasından alın. Loca ve arka sıra haricinde kalan ortada elektrik direkleri ve teçhizatlar seyri zorlaştırıyor biraz. Pazar 17:00 seansı olmasına rağmen çok kalabalık değildi, gösterinin belirli bir kısmından sonra daha net seyredebilmek için yerimizi değiştirip A sırasının en arkasına geçtik biz. Yani 28,5 TL'lik koltuktan kalkıp 9 TL'lik koltuklarda seyrettik gösterinin kalan kısmını. A ve B sırası sahneyi en iyi görebileceğiniz yerler. Onun da 1-8 koltuk numaraları çok güzel. Loca tam sahneyle bir. Sirk gösterileri sırasında göstericilerle çak yapabilir, dolaştırdıkları bazı hayvanlara dokunabilirsiniz bu sayede.
Böyle etkinliklere, organizasyonlara saatinden önce gitmeye, gösteri esnasında başka insanların önünden geçip rahatsız etmemeye özen gösteririz hep, keşke herkes özen gösterebilse. Gösteri tam saatinde başlıyor, gecikme yok bilginize.

Isıtma konusunda sıkıntı yok, ılık bir ortam. Çocukların montunu çıkartıp üstlerine birer hırka giydirseniz de olur. (Şu anki mevsim için yazıyorum). Gösteri çadırının hemen yanında konteynerden yapılmış seyyar bir tuvalet var, kadınlar ve erkekler için ayrı, gayet temizdi. Gösteri çadırının giriş kapısında da bir oturma alanı ve yine konteynerden yapılmış küçük bir büfe var. Su, mısır, bisküvi, içecek gibi şeyler alabiliyorsunuz.
Ve gösteri fotoğrafları
Akrobatların gösterisi
Halka çevirme gösterisi
Sihirbaz
Palyaçolar
Hayvanların şovu
İguana sadece seyirlikti
Yılanlara, ön locada oturup cesareti olanlar dokunma şansı buldu
Piton da seyirlikti
Minik maymunlar
Timsah
İp cambazı 
Köpek şov
Denge gösterisi
Bıçak atma gösterisi
Bu gösterinin sonunda seyircilerden bir kişiyi gönüllü istiyorlar ve cesareti olan gidiyor
Jonglör 
Havada uçan kızlar 
Biletler Biletix' te satılıyor. Ayrıca Vialand sirk alanındaki bilet gişesinden, gösteri saatinden önce de alabilirsiniz biletlerinizi. Biz internetten Biletix' ten aldık biletlerimizi. Taksit imkanı da var Biletix' te ama vade farkı oluyor o zaman haberiniz olsun. Bir de Biletix işlem ücreti ekliyor.

Bilet fiyatları için Vialand' ın sayfasında ve Biletix' te 2 ayrı fiyat çıkıyor karşınıza.

Vialand Avm fiyatları
Yetişkin 25 TL
Öğrenci 20 TL
3-6 yaş çocuk 15 TL 
Loca 35 TL
0-2 yaş bebek kucakta ücretsiz 

Biletix fiyatları
Yetişkin 28.50 TL  
Öğrenci 23.50 TL  
3-6 Yaş 18.50 TL  
Loca 39.50 TL
Bir de 9 TL promosyon bilet var en arka sıralar için

Vialand Alışveriş Merkezine özel araç, müşteri servisi ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşım için internet sitesinden bilgi alabilirsiniz. 2 saat sıkılmadan izleyebileceğiniz bir gösteri sizi bekliyor. Egemen ve Derin için farklı, eğlenceli bir deneyim oldu. Tabi bizim için de.