Duş Sil Profesyonel Duşakabin Temizleyici

Duşakabini ilk taktıracağımız zaman Engin'e demiştim ki''buzlu cam yada desenli cam olsun,temizliği kolay olur,içinde ne var ne yok görünmez''.Yok neymiş efendim cam olsunmuş,arkadaki bordürler görünsünmüş.Aldım mı başıma duşakabin temizliği belasını da..Cam olunca herşey şeffaf.Her duş,banyo sonrası su lekesi,şampuan&sabun lekesi,zamanla kireçlenme vs...Hadi Yeşim temizle.Bunun için de al bakalım bir duşakabin temizleyici...Bu amaca yönelik aldığım temizleyicilerden biri Vileda Magical Sprey diğeri de Duş Sil Profesyonel Duşakabin Temizleyici oldu.Bugün yazım Duş Sil ile ilgili olacak..
Duş Sil-Profesyonel Duşakabin Temizleyici
''Kireç lekesi ve sabun artıklarını tek başına etkili temizler.Damlaları uzaklaştırma özelliği sayesinde fayansları,karoları,derzleri,cam bölmeleri korur.Düzenli kullanım kireç lekesi oluşumunu engeller.Hijyenik temizlik sağlar.Düzenli kullanımı tavsiye edilir.
Plastik,cam,lamine cam,akrilik cam ve aliminyumdan duşa kabinler ve bölmelerde kullanılır.Aynı zamanda duş perdeleri için uygundur.
Duştan sonra spreyleyin.1-2 dakika etki etmesine izin verin ve suyla yıkayın.İnatçı kirler için süngerle üzerinden geçin.
İçindeki maddeler:<%5 Hidroksipropionik asit''açıklamalar bu şekilde.
Kullanım şekline bakarsanız duş sonrası ıslanmış kabin camlarına spreyi sıkıyorsunuz.Ama bunu yaparken kabin içinde olmanızı ve katiyen solumanızı tavsiye etmem.O kadar yoğun ve yakıcı bir kokusu var ki.O yüzden ağzınızı ve burnunuzu maskeleyecek bir şeyler örtün muhakkak.Ve 1-2 dakikalık bekleme,süngerle ovalama yada suyla durulama esnalarında da o maske kalsın suratınızda.Bence elinizle yada çıplak teninizle temas etmemesi de yararınıza olur.
İşe yarıyor mu derseniz ''evet''yaradı.Kabinin cam bölmelerini ve o bölmede kalan fayansları su,sabun,şampuan lekelerinden arındırdı.Tekrar oluşumunu tamamen ortadan kaldırmasa da,uzun süreli koruyuculuğu olmasa da en azından leke oluşumunu geciktirdi.Ben sadece cam,fayans yüzeyde ve leke oluşumuna dair denemesini yaptım.Diğer kullanım alanlarına yönelik yorum yapamayacağım.
Uzun zaman önce Carreforsa'dan almıştım.Şu an satışı yok görünüyor.Koçtaş'ta satışı olduğunu gördüm.Orada fiyatı 11,99 TL.Duşakabin temizliği için denediğim ilk temizlik ürünüydü.Ama şu yakıcı ve keskin kokusu yüzünden bir daha alacağımı sanmam.