Aqua Di Polo 1987 La Rocca EDP Kadın Parfüm / Deodorant Sprey

Günlük yaşamda hepimizin vazgeçemediği bazı tüketim alışkanlıkları vardır muhakkak. Hani '' kendimi bildim bileli '' diye bir tabir kullanılır ya, işte o misal çok uzun yıllardır benim de ayakkabı, çanta ve parfüm konusunda alışverişe yönelik masum zaaflarım var. Kozmetik alışverişi sırasında söz konusu güzel kokular olunca, bir de bildiğim, kullandığım markaların parfümleri uygun fiyatlarla satılınca kokuların cazibesine dayanamam. Aqua Di Polo La Rocca Kadın Parfüm ve Deodorant Spreyin cazibesine de dayanamadım tabi..
Sarı renkteki enerjik ambalajı ve sade, klasik şişe dizaynı ile ilgi çeken La Rocca, karşı konulamaz, çekici ve enerjik kadınların baştan çıkarıcı ve bağımlılık yapan kokusu olarak tanımlanıyor. İtalyanca '' Kale '' anlamına gelen La Rocca' nın hem 50 ml ebatlı EDP ( Eau De Perfume ) cam şişe hem de 150 ml ebatlı sprey deodorantı bulunuyor. Bana güneşli yaz günlerini anımsatan büyüleyici parfümün notaları ise:
* Üst Notalar: Kırmızı Karabiber, Portakal Çiçeği ve Armut 
* Orta Notalar: Kahve, Yasemin ve Acı Badem
* Alt Notalar: Vanilya, Sedir Ağacı ile Kaşmir Ağacı kokularından oluşuyor.
Parfüm hem baharat hem çiçek hem de meyve notaları ile oldukça zengin bir koku çeşitliliğine sahip. İlk sıkıldığında hissedilen baharat notaları zamanla yerini daha tatlı kokulara bırakıyor. Baskın olmayan ve rahatsız etmeyen yoğun kokusu oldukça da kalıcı. Vücut florası kişiden kişiye farklılık gösterdiği için her parfüm herkeste aynı etkiyi yaratmıyor fakat La Rocca' da hem yağlı ciltlere uyum sağlayan meyvemsi ve çiçeksi kokular hem de kuru ciltlere uyumlu olan oryantal kokular birlikte kullanılmış. Bana göre hem günlük olarak hem de özel günler ve kutlamalar için kullanılabilir bir parfüm La Rocca. Aqua Di Polo ürünleriyle tanışmamış olanlar veya tanışıp henüz parfümlerini kullanmamış olanlar için şu sıra Aqua Di Polo parfüm almanın tam zamanı. İnternet sitelerinde parfümlerde %80' lere varan harika indirimler varken La Rocca Kadın Parfüm de kaçmaz.. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım