ABC Yeni Nesil Sprey Mutfak & Banyo

İster çalışan ister ev kadını olun, tüm kadınların ortak kısır döngüsü bitmeyen temizlik olacaktır muhtemelen. Temizlik için harcanan eforun yanında bir de her yüzey için kullanılan farklı temizleyicilere ödenen paraları da unutmamak lazım tabi. Neyse ki hem mutfakta hem de banyoda kullanım imkanı olan ABC Yeni Nesil Sprey' le her alana ve yüzeye farklı farklı ürün kullanmak tarih oluyor artık.

Bu tarz sprey temizleyici ürünler piyasada, yağ çözücü, kir ve kireç sökücü, banyo spreyi ve mutfak spreyi gibi farklı kullanım alanlarına göre ayrılırlar genelde. Ancak ABC Yeni Nesil Sprey hem mutfakta hem de banyoda kullanılabilen özel formülü nedeniyle diğer temizleyici ürünlerden sıyrılarak ön plana çıkıyor. Temizlik yaparken her yere ayrı ürün kullanmak hepimizin işini zorlaştırırken ABC Yeni Nesil Sprey hem mutfak hem de banyodaki üstün performansı ile tüketiciye tam da ihtiyacı olan ürünü sunuyor.
Ocak, evye, fırın, lavabo, musluk, duşa kabin gibi 100 farklı yüzeyde test edilen özel köpürtücü başlığa sahip ABC Yeni Nesil Sprey, mutfak ve banyo lekelerinde;
* %100 etkili performans gösteriyor.
* Yüzeylerde kolay temizlik ve gözle görülür parlaklık sağlıyor.
* Polimer teknolojisi sayesinde kolay durulanıyor, iz bırakmıyor.

Kirlenmeyi geciktiren polimer teknolojisi sayesinde bir sonraki temizlikte kolay ve zahmetsiz temizlik yapmaya yardımcı olan ABC Yeni Nesil Sprey;
- Banyo lekelerinde; Şampuan kalıntısı, kireç kalıntısı ve sabun kalıntısına karşı pleksiglass, fayans, cam, inox, alüminyum yüzeylerde test edilmiş.
- Mutfak lekelerinde ise; Çay, şarap ve zeytinyağı, pleksiglass, fayans, cam, inox, alüminyum yüzeylerde test edilmiş. Hardal lekesi için cam ve pleksiglass; yumurta lekesi için cam ve fayans yüzeylerde test edilmiş.
ABC Yeni Nesil Spreyin başlığında hem püskürtme hem de köpürtme için iki farklı kapak mekanizması bulunuyor. Ben genelde köpük başlığı ile kullandım spreyi. Banyoda lavabo ve duşakabin bataryalarında; mutfakta lavabo bataryası, evye, aspiratör ve ocak temizliğinde kullandım ilk etapta spreyi. Bataryalar üzerinde biriken su lekelerini zahmetsizce, ovalamaya gerek olmadan kendiliğinden gideren sprey, mutfak evyesindeki su ve kireç lekelerini de ovma teli yardımıyla sadece üstten hafif bir müdahale ile tamamen giderdi ve bu yüzeylerde sanki yeniymişçesine bataryaların ve evyenin parlaklığını geri kazandırdı. Ocak üstü ve ocak başı çevresinde birikmiş yağlar için ürünü köpük olarak sıkıp birkaç dakika beklettim. Yağlar kendiliğinden çözülmeye başlayınca da nemli bir bezle temizliğini yaptım. Kullandığım yüzeylerde bu kadar etkili olacağını beklemiyordum açıkçası ama hem banyoda hem de mutfakta tek ürünle birden fazla işlemi tek başına yapabiliyor bu ürün gerçekten de. Üstelik Bahar Kokulu sprey, kullanılan yüzeylerde geride hoş ve güzel parfüm kokusunu bırakıyor, kötü kokuları gidermiş oluyor. Unutmadan, 750 ml.lik ABC Yeni Nesil Sprey' in Limon Kokulusu da var. Her yüzeye ayrı ürün almaktansa, yerden, zamandan ve bütçeden tasarruf yaptıran ABC Yeni Nesil Sprey' e şans vermeye değer bence..


Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım