Dasty Classic Degreaser Yağ Sökücü

Ev temizliği bitmeyen bir kısır döngü değil mi? Bunun mutfağı, banyosu, odaları, zemini var ve bir de her yüzey için ayrı bir temizleyici kullanmak gerekiyor. Fakat Dasty Yağ Sökücü gibi genel temizleyici ürünler sayesinde tek ürünle birden fazla yüzeyde temizlik yapmak mümkün artık.

İtalyan Dasty markasının Türkiye distribütörü olan Konya merkezli Alya Grup bünyesindeki Dasty Yağ Sökücü, kendi alanında en iyi yağ sökücülerden biri. Dasty ürünleri İtalya' da üretiliyor ve dünyanın birçok ülkesinde satılıyor, özellikle Batı Avrupa' da çok rağbet görüyor.

Dasty Yağ Sökücü; 
* Mutfak dolapları
* Mutfak tezgahları
* Davlumbaz / Aspiratör
* Kızartma tavası
* Tencere
* Fırın / Ocak
* Buzdolabı
* Mangal / Izgara
* Sebze doğrama makinesi
* Kahve makinesi
* Silinebilir duvar
* Zemin kaplaması
* Halı
* Deri ve kumaş koltuk
* Panjur / Pimapen
* Gömlek yakası ve manşeti
* Her türlü elbise lekesi
* Bahçe araç ve gereçleri
* Bisiklet
* Araba jantı
* Motosiklet
* Hayvansal, bitkisel ve mineral yağ lekeleri
* Mürekkep, sos, çikolata, mayonez ve ruj lekeleri gibi yüzeylerde kullanılabilen oldukça etkili bir ürün.
Dasty' nin Yağ Sökücü haricinde Banyo Temizleyici, Kireç Sökücü, Cam ve Parlak Yüzeyler, Küf ve Rutubetli Yüzeyler için olan temizleyicileri de var. Ben Yağ Sökücü' yü çoğunlukla mutfakta kullanıyorum. Özellikle aspiratör filtresi ve ocak başı çevresindeki yağları çözme etkisine bayıldım. En kısa zamanda diğer yüzeyler için olan temizleyicilerini de alacağım kesinlikle. 
 
Alya Grup bünyesindeki Dasty ürünleri %100 orijinal ve bahsettiğim gibi ürünler yurt dışından geliyor. Fakat piyasada Dasty adı altında imitasyon ürünler de var ne yazık ki. Orijinal Dasty ürünlerinde, benim görsellerini paylaştığım DASTY logosuna dikkat etmeyi unutmayın. 

Dasty ürünlerini;
Instagram: @dasty.turkiye
Whatsapp: 0530 559 09 03
Telefon : 0332 503 09 03
kanalları vasıtasıyla sipariş verebilirsiniz siz de..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım