Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Anti-Stress Şampuan

Bir süredir yaşadığım saç dökülmesi problemi için doktor tavsiyesi ile kullandığım ilaçların haricinde bir de dışarıdan bu soruna yönelik şampuanlardan da destek alıyorum. Son olarak, saç dökülmesi denince akla gelen ilk markalardan biri olan Bioblas' ın Saç Dökülmesine Karşı Anti-Stres Şampuan' ını kullanıp bitirdim.
Anti-Stress Şampuan adından da anlaşılacağı üzere stresten dökülmüş saçlar için, Patentli Bitkisel Kompleks B19 ile saçı besleme, koruma ve yenileme olmak üzere üç aşamalı çözüm sunuyor. İçeriğindeki üzüm çekirdeğinden elde edilen ve güçlü bir antioksidan olan Procyanidin' in, saç ve saç derisini koruma, güçlü ve sağlıklı olmasını destekleme; Biotin' in ise stresten zayıflamış saç foliküllerini besleyerek, güçlendirme, saç dökülmesini önleme özellikleri bulunuyor. 
360 ml ebata sahip şampuanın saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saçları beslediği klinik olarak test edilmiş. pH değeri saç derisi ile uyumlu olan şampuan en hassas saç derisinde de kullanılabiliyor. İçeriğinde Küçük Isırgan Yaprağı Özü, Duvar Sarmaşığı Yaprağı Özü, Biberiye, Tarla Atkuyruğu Yaprağı Özü, Üzüm Çekirdeği Yağı gibi bitkisel özler bulunan şampuan Paraben ve Ftalat içermiyor.
Karamel renginde kendine has, tatlı ve hoş bir kokusu olan şampuan, tek şampuanlamada saçı arındırıp, derinlemesine temizliyor. Durulama sonrası saçı sertleştirmeyip yumuşatıyor. İçeriğinin bir kısmının bitkisel özler içermesi ile beraber bunlar beğendiğim özellikleri oldu. Şampuanın en büyük vaadi olan stresten kaynaklanan saçlar için saç dökülmesine karşı etkiyi ise gözlemlemedim ben. Zira benim saç problemim dış etken kaynaklı değil hormonal. Mevsimsel, çevresel, stres kaynaklı saç sorunlarında uzun vadede kullanım, etkisini gösterebilir diye düşünüyorum. Piyasa fiyatı 20-25 TL arası değişen şampuan ile ilgili aklımı kurcalayan tek şey ise bitkisel özler bulunan, paraben ve ftalat içermeyen içerikte SLS ( Sodyum Lauret Sülfat ) olması. Köpürmeyi sağlayan kimyasal içeriği görmezden gelir, uzun vadede kullanırım diyorsanız ve de strese bağlı saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız şans verebilirsiniz bence..
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım