New Well Professional Makeup En Yeni Makyaj Ürünleri

Kozmetik sektöründe son zamanlarda çıkardığı yeni ürünlerle sektörde çok başarılı işlere imza atan New Well, Bio-Herbal 7in1 Maskara 'dan sonra çıkardığı yepyeni ürünleriyle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Bu yeni ürünler neler mi?
Tek bir palette 10 farklı renk seçeneği sunan Far Paleti, koruyucu özelliğe sahip olan Benzyl Benzoate, ürünün gün boyu mükemmel kokmasını sağlayan Amyl Cinnamal, göz kapaklarındaki kurumayı önleyen ve nemlendirici özelliği olan Capryl Glycol içeriyor. Gün boyu kalıcı özelliğe ve yüksek pigmentasyona sahip renkler, kremsi dokuları sayesinde hızlıca uygulanabiliyor. Renkler tek tek kullanılabileceği gibi, tonlar harmanlanarak da uygulanabiliyor. Far Paletinde koyu renkler göz kapağının katlanma bölgesine ve kirpik altına, açık tonlar ise daha çok göz pınarlarının ve kaşın hemen altındaki alana kullanıldığında harika bir görünüm elde ediliyor.
Kolay kullanımı ve cilde verdiği parlaklıkla doğal, canlı ve çekici bir görünüm veren, cilt dostu olan ürün, yüzü ışıl ışıl yapıyor, bütün makyajı daha belirgin hale getiriyor, uzun süre kalıcılık sağlıyor. Ürün yüzde aydınlatılmak istenilen bölgeye Higligter Fırçası kullanılarak kolayca uygulanabiliyor. Likit yapısıyla simsiz bir parlaklık sağlayan Highlighter, burun uç kısmı, burun kemiği, kaşlarının alt kısmı, şakaklar ve dudakların üst kısmına uyguladığında oldukça iyi sonuçlar veriyor.
Kıvrımlı, hacimli ve dolgun kirpiklere sahip olmak için, yoğun ve farklı boyutlarda kıl fırçaya sahip olan Mascara, göz kapaklarındaki tüm kirpikleri kökten uca kadar yakalıyor ve muhteşem kıvrımlarla, hacimli bir görüntü kazandırıyor. Suya dayanıklı ve kolayca dağılmayan yapısı ile kirpikleri gün boyu korumaya devam eden Maskara tazeleme gerektirmiyor. 

Far Paleti' nin renklerini ve tek palette farklı renk alternatiflerinin olmasını sevdim. Highlighter' ın içerdiği ışıltılar cilde çok güzel parlaklık veriyor ve cildi aydınlatıyor. Maskaranın farklı boyuttaki kıllardan oluşan fırçası tüm kirpiklere uygulamayı kolaylaştırıyor. Maskara uygulandığında tazeliğini gün boyu koruyor. New Well' in bu yeni ürünlerini ben çok beğendim. Ya siz?

yeşimlehertelden