Inglot Kapatıcı Stik Fondöten

Akne oluşumuna müsait, doğuma/güneşe ve yaşa bağlı lekelenmeler olan yüz bölgemin bu pürüzlerini, gündelik yaşamda olmasa da davet, kutlama, etkinlik gibi özel günlerde kapatmak için kapatıcı ürünlerden yardım alıyorum. Bu yardımcı ürünlerden biri olan, bir süredir kullandığım Inglot Kapatıcı Stik Fondöten' den bahsedeyim bugün..
'' Akşam çiçeği özü ile zenginleştirilmiş Stik Fondöten, cildi havalandırma etkisine sahiptir ve güçlü bir kapatıcı özelliği göstermesine rağmen cildi kurutmaz. Lekeleri ve diğer kusurları kapatmada kusursuz olan bu ürün uzun süre kalıcıdır ve kusursuz bir görünüm verir. Sahne ve tiyatro için makyaj olarak kullanılabilir. Yüz kontürleme için mükemmeldir '' şeklinde açıklama var ürün ile ilgili.
9 gr ağırlığındaki fondöten, çubuk şeklinde, asansör sistem diye tabir edilen çevirmeli ambalaja sahip. Polonya menşeli Inglot' un fondöteninin  21 renk seçeneği var. Bendeki 108 numara olan orta tonu. Hipoalerjenik olan fondöten sünger veya fırça yardımıyla uygulanıyor.
Aşağıdaki fotoğraflarda, uygulama öncesi kolumda mevcut olan iki lekenin, fondöten uygulaması sonrası kapandığını siz de görebilirsiniz.
Çubuk fondöteni direkt uyguladıktan sonra, fondöten süngeri ile yüzümün tüm yüzeyine eşit olarak dağıtıyorum. Yüzde ağırlık ve yapış yapış bir his bırakmayan ürün kısa sürede sabitleniyor. Ve kapatıcılık hakkını veriyor. Lekelerin görünümünü azaltıp, cilt tonunu eşitleyen fondötenin kalıcılığı da oldukça uzun. Açıklamalarda belirtilen tüm vaatleri yerine getiren Inglot Kapatıcı Stik Fondöten' in kalitesi tartışılmaz. Tek kusuru 140 TL olan fiyatı. O kusuru da indirimli dönemlerde daha uygun fiyatlara alınarak kapatılabilir bence..
yeşimlehertelden