Benri Smokers Diş Macunu

Kahve sever ve nikotin tüketen biri olarak, dişlerimdeki hafif renk değişikliğinden dolayı dişlerimin doğal beyazlığını korumak için, bu ihtiyacıma yönelik diş bakımı ürünlerini kullanmaya özen gösteriyorum. Bu ürünlerin son örneği de, ambalaj üzerinde beyaz dişler vaadi üzerine aldığım Benri Sigaradan Kaynaklanan Lekelerin Giderilmesine Yardımcı Diş Macunu oldu.
'' Benri Sigara İçenlere Özel Diş Macunu daha beyaz dişlere ve ferah bir nefese kavuşmak isteyenler için tasarlanmıştır. Düzenli kullanımında, sigaradan kaynaklanan lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Daha beyaz dişlere ve ferahlık hissine kavuşmanızı sağlar. '' şeklinde açıklaması var ambalajın üstünde.
Gratis Mağazacılık markası olan Benri' nin bu diş macunu Bulgaristan' da üretilmiş. 100 ml ebatlı diş macunu ne yazık ki temiz bir içeriğe sahip değil. SLS, Alkol, Methylparaben, Aluminum Lactate ( alüminyumun kimyasal bir bileşiği ) vb..gözüme çarpan ilk etken maddeler oldu.
Benri Smokers Diş Macunu için yazacağım ilk şey temiz olmayan içeriği olacak. Bu içeriğiyle bir eksi aldı benden. Diş macununun ferahlatıcı etkisi keskin değil hatta vasat bile diyebilirim, uzun süreli de değil bu etki. Ama nefesi kısa süreli ferahlatıyor o ayrı konu. Beyazlatma vaadi ise değil dişleri beyazlatmak, dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olma anlamında bile yetersiz. 6.95 TL satış fiyatı olan diş macununu indirimlerle beraber 4.5 TL gibi bir rakama almıştım Gratis Mağazası' ndan. Bu zamana kadar diş beyazlatma / doğal beyazlık vaadi olan bilindik ünlü markalar bile vaatlerinde istenilen beklentiyi verememişken, Benri' nin bu diş macunundan da çok birşey beklememek lazım bence. 

yeşimlehertelden