StopEver Well Tooth Kürdanlı Diş İpi

Diş temizliğine eminim ki hepimiz önem veriyoruz ve bunun için çeşitli yöntemler kullanıyoruz. Diş fırçalama ve ağız çalkalama suları bunların en bilindiği ve en çok uygulananı. Yüzeysel yapılan bu temizleme işlemlerinin yanı sıra bir de diş aralarını da ihmal etmemek lazım. Ben bu temizleme işlemi için uzun süredir Stop Ever Well Tooth Kürdanlı Diş İpi kullanıyorum.
Stop Ever Nane Ferahlığı Kürdanlı Diş İpi, kolay kavrama ve kullanım sağlayan ergonomik tasarımı ve diş plağını temizleyen kaygan ve ekstra sağlam ip dokusu sayesinde, dişlerin arasında kalan artıkları hassasça temizlemeye yardımcı olurken, bakteri ve çürük oluşumu riskini de azaltıyor. 
Diş ipini dişlerin arasında aşağı ve yukarı doğru yumuşakça kaydırarak diş plaklarını temizlerken, kürdanın kıvrımlı ucu ile de dişlerin ve diş etinin arasında kalan yiyecek artıklarını çıkartıyoruz. Aç / kapa fermuarlı paketin içinde 50 adet kürdanlı diş ipi var. Diş iplerinin her biri tek kullanımlık. 
Stop Ever Kürdanlı Diş İpi hem faydalı hem kullanışlı hem pratik hem de ekonomik. İplerin dokusu çok sağlam. Daha önce kullandığım farklı bir markanın ürününde, 3-4 diş arasını temizledikten sonra diş iplerinin lifleri atmaya başlamıştı. Fakat Stop Ever' ın tek bir diş ipi ile tüm diş aralarımı lifleri atmadan, ipi kopmadan temizledim ben. Diş aralarım temizlendikten sonra ağız içim daha bir rahatladı. Diş aralarından hava geçmeye başladı. Ambalaj üzerinde nane ferahlığı etkisi olduğu yazılmış ama bu çok hissedilir değil. Diş ipi, diş eti ile temas ettiğinde hafif bir ferahlık hissi veriyor o kadar. O da bir eksi değil bana göre. Etkisini beğendiğim ve başarılı bulduğum Stop Ever Well Tooth Kürdanlı Diş İpi, diş temizliğine önem veren herkesin elinin altında olması gerekli bence..
yeşimlehertelden