Balmy Naturel Bambu - Keten Banyo Eldiveni

Duş esnasında, lif, kese, sünger gibi temizliğe yardımcı ürünleri hem uygulanan sabun ve duş jellerinin etkinliğini artırma hem de cildi derinlemesine temizleme anlamında uzun zamandır kullanan biri olarak, bugün ki yazımda bir süredir deneyimlediğim Balmy Naturel Bambu - Keten Banyo Eldiveni' nden bahsetmek istedim.
Bir şeridi doğal keten ipinden diğer şeridi bambu ipinden örülmüş banyo eldiveni, duş sırasında uygulanan masaj ile vücudu aktive ederek kan dolaşımını hızlandırıyor, refleks bölgelerindeki sinir sisteminin güçlenmesine, bağ dokunun sıkılaştırılmasına yardımcı oluyor, selülit oluşumunun engellenmesinde destekleyici rol üstleniyor. Peeling görevi yaparak, gözeneklerin açılmasına, cildin oksijen alımına yardımcı eldiven sayesinde cilt daha gergin ve parlak bir görünüm kazanıyor.
Banyo eldiveni, ıslak vücuda dairesel hareketlerle cildi tahriş etmeyecek şekilde masaj yapılarak, cilt hassaslığına göre en fazla 3 - 5 dakika uygulanıyor.
Banyo eldiveninin her kullanım sonrası elde soğuk suyla yıkanıp, açık havada kurutulması ve rutubetsiz ortamda saklanması gerekiyor. Ürün tahriş olmuş, açık yara ve enfeksiyonlu bölgelerde kullanılmıyor.
11 X 21 cm ölçüleri olan banyo eldiveninin o kadar yumuşak dokusu var ki. Zaten ürünü satın almadan önce kapalı ambalaj üstünde, ön yüzde bulunan açıklıktan dokuyu test edebiliyorsunuz. Balmy Naturel Bambu - Keten Banyo Eldiveni' ni, vücut üzerinde uygularken o yumuşaklık vücudu rahatlatıyor. Deriyi kirden arındırıp cildin nefes almasını sağlıyor. Ve etkili bir temizlik yapıyor. Mayıs ayı başında Gratis Mağazası' nda 10.95 TL satış fiyatı olan banyo eldivenini ek indirimlerle beraber 5.79 TL' ye almıştım. Ürünü böyle indirimde görürsem kesinlikle yedekleyeceğim..
yeşimlehertelden