Neutrogena Dudak Nemlendiricisi SPF 20

Malum kış mevsimi..Olumsuz hava koşullarından en çok etkilenen bölgelerimizden biri de dudaklarımız. Gerekli bakımı yapmaz ve yeterince nemlendirmezsek kurumuş, çatlamış, soyulmuş, solgun dudaklar kaçınılmaz. Ben de bu görünüme yol açmamak için çeşitli nemlendirici kremler kullanıyorum. Neutrogena Dudak Nemlendiricisi SPF 20 de kullandığım bu ürünlerden birisi..
Norveç Formüllü Güneş Koruma Faktörlü (SPF 20) Neutrogena Dudak Nemlendiricisi; zengin nemlendirici formülü sayesinde kurumuş ve çatlamış dudakları yumuşatıyor. Dudakların görünümünü düzeltiyor. Her türlü hava koşullarına karşı uzun süre etkili koruma sağlıyor. SPF 20 Güneş Koruma Faktörü ile dudakları güneşin zararlı etkilerine karşı koruyor.
4.8 gr. ağırlığa sahip, dermatologlar tarafından test edilen ürün, çevirmeli tüp ambalajda. Kullanımı da tüpü hafifçe çevirerek çıkan ürünü dudaklara uygulama şeklinde.
Dudak nemlendiricisinin belli belirsiz bir kokusu var, beni rahatsız etmedi. Dudağa uygulandığında aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz üzere hafif bir parıltı veriyor.
Bu nemlendiriciyi 2 ay önce Gratis alışverişimde kasa arkası indirimli ürünler kategorisinden 15.90 TL. yerine 9.95 TL.' ye almıştım. Ürün oldukça bereketli, kolay bitecek gibi görünmüyor. Nemlendiricinin kokusu değil de dudağıma sürdüğümdeki tadı pek hoşuma gitmedi nedense. Verdiği ışıltıyı da sevdim. Fakat bu ışıltı uzun süreli değil. Vaatlerindeki gibi dudağı yumuşatma ve koruma konusunda başarılı. Güneş koruma faktörünün olması artısı. Yalnız uzun süreli etkili olduğunu söyleyemeyeceğim. Zira gün içinde birkaç kez yenileme istiyor. Bunu göz ardı edersek tekrar almayı düşünebileceğim bir dudak nemlendiricisi oldu, tabi yine bir yerlerde indirimli görürsem..
yeşimlehertelden