Banat Tiryakilere Özel Nico-Tea Diş Fırçası

Ağız bakımı ve diş sağlığında, diş macunu ve ağız çalkalama suyu kadar doğru seçilmiş diş fırçasının da rolü büyük. Özellikle kafein ve nikotin severseniz seçimleriniz de o ihtiyaçlara yönelik oluyor. Tıpkı Banat Tiryakilere Özel Nico-Tea Diş Fırçası alışverişimde olduğu gibi..
Banat Tiryakilere Özel Diş Fırçası, hem beyazlatıcı kılları hem de kauçuk kıl yapısı ile alışılagelmiş diş fırçalarından farklı bir fırça yapısına sahip. 
Beyazlatıcı kıllar, sigara içmeye bağlı olarak dişlerde oluşan nikotin, ayrıca çay ve kahve lekelerini ve bu lekeler üzerinde kolayca biriken bakteri plağının ve diş taşlarının oluşumunu önlemeye yardımcı olurken; kauçuk kıllar da fırçalama sırasında dişlere masaj yaparak kan dolaşımını sağlamaya yardımcı oluyor.  Ayrıca, uçları özel olarak yuvarlatılmış uçlar diş ve diş etinin zedelenmesini önlüyor. Etkin tutuş sağlayan ergonomik saplı diş fırçasının sertlik derecesi sert seviyede.
Bu diş fırçasının bir başka özelliği de zaman işaretli koruma kapağının olması. Fırçayı ilk kullanmaya başladığınız ayı, kapak üzerindeki sarı oku çevirerek belirtiyor ve bu sayede diş fırçanızı diş hekimlerinin de önerdiği üzere 3 ay sonra değiştirmeyi unutmuyorsunuz. ( Aşağıdaki ayar kendi orijinal ayarıydı bu arada ).
Banat Tiryakilere Özel Diş Fırçası' nı alarak ayrıca TEGV yani Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı' na da destek oluyorsunuz. Bu belki de beğendiğim en büyük özelliği oldu bu diş fırçasının. Beğendiğim diğer özellikleri ise derinlemesine temizlemede etkili olup, sert seviyede olmasına rağmen yuvarlatılmış uçlar sayesinde diş eti kanamasına neden olmaması. Vaatlerde belirtilen beyazlatıcı kılların beyazlatma etkisini 3 aylık kullanım süresince göremedim ama kauçuk kıllar diş etlerine masaj yapmada etkiliydi. Belki uzun vadede, düzenli bir şekilde kullanıldığında beyazlatıcı vaadini de gözle görülür derecede yerine getirebilirdi bu diş fırçası ama ben farklı bir ürüne şans vermek istediğim için tekrar almadım.. 
yeşimlehertelden