Neutrogena Ageless Boost Kırışıklık Karşıtı Hidrojel Gençlik Maskesi

Yaklaşık 15 senedir cilt bakımımın rutini olan yüz temizliği, kırışık karşıtı gece bakım kremi, haftada bir peeling uygulamalarıma son 2 senedir maskeleri de ekledim. Eskiden siyah maske, kil maskesi, soyulabilir jel maskeler kullanırken şimdilerde yeni favorim daha pratik kullanım imkanı olan kağıt, kullan at maskeler.. Aslında tek kullanımlık maskelerden çok büyük beklentim olmasa da Neutrogena Ageless Boost Kırışıklık Karşıtı Hidrojel Gençlik Maskesi' ne kayıtsız kalamadım yine..
'' Yoğun ve Uzun bir günün ardından cildiniz yorgun mu hissediyor ?
Neutrogena' nın Kore' de geliştirilmiş, pürüzsüzleştirici etkisi kanıtlanmış, Ageless Boost Hidrojel Gençlik Maskesi ile tanışın. Adenozin ile zenginleştirilmiş ,%100 Hidrojel yapılı bu yeni nesil maske, içeriğinin etkili bir şekilde emilmesi için yüzünüzü adeta ikinci bir cilt gibi sarar. 30 ml yaşlanma karşıtı seruma denk içeriği, sadece 15 dakikada cildinize verir. Sonuç : İnce çizgiler azalmış, daha pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilt. Gözenekleri tıkamaz. Hassas ciltler için uygundur. '' şeklinde açıklaması var maskenin ambalaj arkasında.
Adenozin: Enerji transferi ve sinyal iletiminde rol oynar. Ayrıca çeşitli organların kan akımını vazodilatasyon yoluyla düzenlemede rol oynar.
Pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilt için yoğun bakım sağlayan hidrojel maske ambalajdan 2 parça halinde çıkıyor. Bir parça burun, yarım yanak, göz çevresi ve alın bölgesini kapsarken diğer parça yarım yanak, dudak çevresi ve çene bölgesi için kullanılıyor.
30 ml. ebata sahip pakette tek kullanımlık 1 adet maske var ve bu maske 1 şişeye denk gelecek yaşlanma karşıtı serum etkisi içeriyor. Hidrojel maske zaten yeterince serum emmiş durumda çıkıyor paketten ama onun haricinde paketin içinde de çeyrek çay bardağına denk gelecek sıvı bulunuyor.
Maskenin çok kolay ve pratik olan kullanma şekli yukarıda açıklamada gördüğünüz gibi..
Maskenin iki parça olması, maskenin katlarını açma ve yüze sabitlemeyi kolaylaştırıyor. Tek sıkıntı maskenin hemen çene hizasında bitiyor olması ve yüze uygulanmış 2 parça arasında açıklıklar kalması. Bir de ambalajda haftalık veya aylık kullanım sıklığının yazılmaması bir eksi bana göre..
Maskenin su tutucu özelliğinden dolayı yüzümde kaldığı sürece hafif bir serinletici ve ferahlatıcı etkisi oldu. 30 dakika beklettiğim maske cildimde kızarıklık, kaşıntı gibi bir hassasiyete neden olmadı. Maskeyi çıkardıktan sonra paketin içinde kalan sıvıyı göz çevrem hariç yüzüme, boyun ve dekolte bölgeme sürdüm. Sürdüğüm serum hızlı bir şekilde emildi. 30 dakika sonra ne mi oldu? Tabi ki 10-20 yaş gençleşmedim :) Sadece maskeden önceki görünüme nazaran daha canlı, bakımlı, sağlıklı ve yumuşak oldu cildim. Geçtiğimiz ay anneler günü indiriminde Carrefoursa'dan 14.90 TL. satışı olup %50 indirimle 7.45 TL.' ye aldığım Neutrogena Ageless Boost Kırışıklık Karşıtı Hidrojel Gençlik Maskesi tek kullanımda mucizeler yaratmasa bile sürekli ve düzenli kullanımda etkisini göstereceğine inanıyorum ben...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?