Flink Sauber Parke Ve Lamine Yüzeyler İçin Islak Yer Bezi

Temizlik gibi nankör bir ev işi var mı acaba? Sabah herkes işine gücüne gidince süpür, sil, akşam çocuklar okuldan, eşim işten gelince yatana kadar sanki o ev hiç toplanmamış, temizlenmemiş gibi... Sizin evi bilmem ama bizim evde bu temizlik kısır döngüsü her gün yaşanıyor. Hal böyle olunca ben de özellikle temizlik gibi her gün tekrarlanan ev işleri için hayatı kolaylaştıran pratik ürünleri kullanmayı seviyorum. Bu sefer de, daha önce Islak Yer Bezleri'ni alıp kullandığım Flink&Sauber markasının Parke Ve Lamine Yüzeyler İçin Islak Yer Bezi'ni denedim.
Genel temizlikte kolay ve pratik bir çözüm sunan Flink&Sauber Parke Ve Lamine Yüzeyler İçin Islak Yer Bezi, içerisinde bulunan doğal jojoba yağı ve yırtılmaya dayanıklı kalın petek bez dokusuyla, tüm ahşap zeminlerde ve döşemelerde iz bırakmadan ayak izlerini, lekeleri, kirleri, tozları temizler. Yağlı ve cilalı ahşap, lamine, parke, kaplamalı mantar ve Linoleum ( muşamba ) ve seramik fayanslar gibi sert yüzeyler için uygundur. Kurulama gerektirmez. Islak yer bezlerinin, akrilik cilalı veya işlenmemiş ahşap, mantar, tekstil, döşeme veya halı gibi yüzeyler için kullanıma uygun olmadığı belirtilmiş ambalajda.
22 x 30 cm ebadı olan bezlerden bir paket içinde 16 adet var. Bezlerin kullanımı çok pratik. Kullanıma hazır bezleri ister temizlik sisteminin aparatına takarak ister doğrudan el yardımıyla kullanabiliyorsunuz. El ile doğrudan kullanacaksanız temizlik işi bittiğinde ellerinizi yıkamayı unutmayın sakın. Benim evde kullandığım paspaslardan altı cırt cırtlı, tak çıkar çalışır sistem temizlik paspasının boyutları bezle uyumlu olduğundan bu ıslak bezleri de onunla kullandım.
Sabah süpürge açılan evin, akşam çocuklar yattıktan sonra ki hali adlı çalışma :)
Islak yer bezinin losyonumsu, hafif, hoş bir kokusu var. Benim çok hoşuma gitti o koku. Ama bezin o parfümlü ve hissedilir kokusu temizlik sonrası zeminde fazla baskın olmadı ne yazık ki. Sadece ortama hafif bir koku yaydı. Bezin petekli kalın dokusu ise öyle hemen yırtılacak gibi değil. Islaklığı orta karar, ne yaş ne kuru. Hatta biraz orta üstü diyebilirim. Laminant parkede matlaşma yapmadı. Parke üstünde gözle görülen görülmeyen toz, tüy, kıl, saç, kırıntı ne varsa iyi topladı. Lekeleri izi bırakmadan güzel temizledi. Tek 1 bezle 3 oda zemini temizledim. Bez hemen kurumadı yırtılmadı da. Rossmann Mağazaları'nda 5,99 TL.'ye satılan Flink&Sauber Parke Ve Lamine Yüzeyler İçin Islak Yer Bezi, bittikçe tekrar alacağım, hatta yedekleyeceğim pratik ve zahmetsiz bir temizlik ürünü olarak benden geçer notu aldı..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?