JekaShop İşaretleme Bantları

Eminim birçoğunuz alışveriş esnasında büyük mağazalarda dolaşırken,nerede olduğunuzu,aradığınız ürünün nerede olduğunu bulmak için yer işaretleme bantlarından yararlanıyorsunuzdur.
İşte UPS kargodan gelen bu küçük koli taaa Hollanda'dan İşaretleme Bantları ürün numunelerini gönderen JekaShop'a ait.
Jeka,kimlik,işaretleme ve güvenlik alanında 1980 yılından beri hizmet veren Hollanda kökenli bir firmaymış.Şu an 14 ülkede mağazaları varmış.JekaShop ta bu firmanın internetteki sanal mağazasıymış.
Ürün portföylerinde:yer işaretleme bandı(baskısız,zemin bant,baskılı yer işaretleme bandı,kaymaz bant,fosforlu bant)barkod etiketleri,işaret levhaları,etiketler-etiketlikler,güvenlik aynası,çarpışma güvenliği(etrafını çevirme&işaretleme,çelik çarpma koruması,tamponlar,esnek A-Safe çarpma koruması,kablo köprüleri&hız tümsekleri,kolon ve sütun,rambowl çarpma koruması),platform merdivenler bulunuyor satışta.
Firma Türkiye'de faaliyet gösteriyor mu bilmiyorum ama Türkçe bir site var bu firmaya ait.Bu siteyi incelediğimde ''Ürünlerimizi görmek ve onları deneyimlemek mi istiyorsunuz?''adı altında ücretsiz deneme paketi formu olduğunu gördüm.Hani olur ya belki ilginizi çekerse şu mavi tık tııkkkk yazan yere tıklayın lütfen..
Bu arada JekaShop'a teşekkür etmeyi unutmayayım.
Bu yer işaretleme bantlarını mı ne yaptım?Artık bu işaretleme bantları sayesinde evde her şeyin yeri işaretli,kaybolan,karışan bir şey yok..Bu da işin esprisi olsun...

Etiketler