Flormar Nail Enamel No 102

Günlük ev yaşantımda (kendimi yorgun,halsiz,keyifsiz hissettiğim zamanlarda yüzüm renklensin diye yaptığım kalem,maskara,balm istisna)yüzüme makyaj yapıp,tırnakları ojeli dolaşmayı sevmem.Geçen günlerde ojelerimi dizerken bu ojenin kullanma ömrünün bitmek üzere olduğunu fark edip ziyan olmadan bir yazısını yazayım istedim sadece.Artık ne kadar zamandır benimleyse,yazık daha yarı olmadan çöpe gidecek.
Flormar klasik seride yer alan ojenin numarası 102 ve rengi gri metalik.Bu klasik seri Flormar'ın en geniş renk alternatifine sahip serisi.Zira 147 renk var.
Flormar'ın web sayfasında;''Flormar Nail Enamel'in özel formülü kolay uygulama imkanı sunarken,ojeye ekstra parlak görünüm kazandırır,parlaklığını korur ve uzun süre dayanıklılık sağlar.Hayalleri zorlayan renk yelpazesine sahip olan bu oje grubunda parlak ya da ışıltılı olmak üzere çeşitli seçenekler bulunur''şeklinde bir açıklama var.
Benim deneyimlediğim;uygulaması,sürmesi gerçekten kolay,parlaklığı da güzel.Ömrü hakkında çok yorum yapamayacağım çünkü evde ev işlerinden dolayı akşamı bulmadan yarım yamalak kalıyor tırnaklarımda oje hep.
1.kat                       2.kat
3.kat                        4.kat
Ojenin ilk kat uygulaması hızlı kuruyor ama sonra sürdüğüm katlar yoğun bir tabaka yaptığından kuruması için de biraz beklemek gerekiyor.Tırnaklarım ve tırnak etlerim manikürsüz olduğundan görünen kusurları görmezlikten gelin lütfen.Tırnaklarım manikürsüz olsa da bu oje bu kusurları güzel kapatıyor bence.Flormar web sayfasında satış fiyatı 2,95 TL.Mavi başlığa tıklayarak siteye ve bu serinin diğer renk çeşitlerine ulaşabilirsiniz.Gri ve metalik renk oje severler siz nasıl buldunuz bu rengi?