Yves Rocher Ürün Numuneleri

Yves Rocher'den içinde ürün numuneleri olan bir kargo aldım. Gelen paketten ağzı kilitli poşet içinde 13 adet deneme boyu ürün numunesi çıktı. Bunlardan 4 ürün cilt temizleme ve bakımı, 3 ürün parfüm numunesi. 
4 numuneyle en fazla deneme ürünü olan Yves Rocher Serum Vegetal Rides & Eclat, Wrinkles & Radiance Night: Kırışık Karşıtı & Işıltı Veren Gece Krem. Doğal özümseme teknolojisiyle elde edilen en etkin bitkisel aktiflere sahip bu gece kremi, gece boyunca cilt dokusunu yeniden yapılandırıyor, cilt yüzeyindeki kırışıkları ve derin çizgileri azaltarak, cilde ışıltısını kazandırıyor, hücre yenilenmesini hızlandırıyor, ışıltıyı canlandırıyor.
2 adet Yves Rocher Sebo Vegetal Mattifying Gel Cream: Ultra Mat Parlamaya Karşı Nemlendirici Jel Krem. Karma yağlı cilt bakımı için ideal olan krem, içeriğindeki Kaside Kökünden elde edilen Baikal Tozu ile cildi nemlendirirken, Flavoid adlı moleküller yardımıyla sebum salgısını dengeliyor ve fazla yağı hapsediyor, aynı zamanda 24 saat boyunca cilde matlık kazandırarak parlamanın önüne geçiyor.
2 adet Yves Rocher Sebo Vegetal Purity Mask: Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Maske. Bitkisel formülündeki Kaside Kökünden elde edilen Baikal Tozunun içerdiği Flavoid molekülleri cildin yağ dengesini sağlıyor, ciltteki aşırı sebum ve hidratları anında emiyor, cildi gün boyu nemlendiriyor, Baikal Tozunun arındırıcı gücü ve kil ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde gözenekleri temizleyerek cildi derinlemesine arındırıyor ve tazeliyor, cildin yeniden nefes almasını sağlıyor.
2 adet Yves Rocher Pure System Daily Exfoliating Cleanser: Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli. Akneli ciltler için özel formüle edilmiş bu temizleme jeli, cildi sebum fazlasından derinlemesine temizliyor, siyah noktaları yok ediyor, gözenekleri rahatlatıyor, içerdiği anti bakteriyel Salisilik Asit, sivilce ve siyah noktaların tekrar oluşumunu engelliyor.
Yves Rocher Cerisier En Fleurs Eau De Toilette: Kiraz Çiçeği. Kiraz Çiçeklerinin saf ve hassas yapısı, yumuşak ve kadifemsi notaları ile ciltte narin bir dokunuş hissi yaratıyor. Bu arada Eau De Toilette yani EDT yoğunluk oranı orta derece anlamına geliyor, 4 mevsim kullanılabildiği için en çok tüketilen parfümler EDT parfümlerden oluşuyor.
Yves Rocher Tendre Jasmin Secrets D'essences Eau De Parfüm: Yasemin Çiçeği. Yasemin Çiçeği’nin merkezinde bitkisel formülü Mimoza, Portakal Çiçeği, Mandalina ve Limon esansı ile zenginleştirilmiş ferah ve çiçeksi aromalı bir parfüm. Eau De Parfume yani EDP, yoğunluk olarak en fazla koku veren parfümlerdir. Kalıcı ve ağır kokulu parfümler genel olarak bu grup içerisinde olup, yaz aylarında çok fazla tercih edilmeseler de kış aylarında vazgeçilmez parfüm grubundalardır. EDT'lere göre daha uzun süre kalıcı ve kokuları daha baskındır ve bir de daha pahalı.
Yves Rocher Quelques Notes d'Amour L'Eau De Parfüm. Bazı Aşk Notları. Şam Gülünün bal aromalı çiçeksi kokusu, Guayak Odunun yumuşak ve hafif dumanlı notaları, Kara Buhur ile daha tatlı ve dengeli bir yapıya ulaşan parfüm, çiçeksi ve odunsu notaların uyumuyla aşkın her aşamasını tende ve ruhta yaşatıyor, aşkı romantizmle buluşturuyor.

Bu güzel ürün numuneleri için Yves Rocher firmasına çok teşekkür ediyorum.