Garnier Ambre Solaire Ultra Nemlendirici Koruma Sütü 20 SPF

Garnier Ambre Solaire Protection Milk Ultra Moisturizing 20 SPF, Garnier markasının klasik güneş koruyucuları sınıfında yer alıyor. Kuruma karşıtı süt şeklindeki güneş kremi, 20 faktör orta derecede güneş koruma faktörüne sahip ve güneşe çıkmış açık renkli ciltler için öneriliyor. Açık renkli ciltlerin bronzlaştırıcı yağlar kullanmadan önce 1-2 gün bu koruyucu sütlerden kullanmalarında yarar var. Piyasada genel olarak 200 ml'lik ebatta satılan bu koruyucu sütü biz 400 ml olarak almıştık.

Antioksidan C Vitamini ile zenginleştirilmiş formülü cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendiren ve güneşin uzun süreli zararlarından koruyan bileşenler içeren Garnier Ambre Solaire Ultra Nemlendirici Koruma Sütünün, ''İçeriğindeki nemlendirici bitkisel kompleks sayesinde cildi besleyip güneşten kurumasını önlerken, E vitamini ile zenginleştirilmiş formülüyle de güneş yanıklarına sebep olan UVB ışınları ile cildin erken yaşlanmasına sebep olan UVA ışınlarından koruma'' özellikleri bulunuyor.
Garnier Ambre Solaire Ultra Nemlendirici Koruma Sütünün piyasada 400 ml boyunu bulmak biraz zor. Bu ürün koruyucu bir güneş sütü olmasına karşın, yağsız ve suya dayanıklı yapısı beyaz iz bırakmadan hızlı bir şekilde emildi. Gerçekten de aynen el kremleri gibi uzun bir süre elimin nemli ve yumuşacık olduğunu gözlemledim sürdüğümde. Bir de böyle yapış yapış ve yağlı bir his bırakmadı elimde. Parfümsüz olmasından dolayı da koku anlamında bir rahatsızlık vermedi bana, hafiften bir ferahlık bile hissettim diyebilirim. Özellikle açık renkli tenliyseniz ve güneşe maruz kaldığınızda kızaran, güneşe tahammülü olmayan bir cildiniz varsa ultra nemlendirici özellikli bu koruma sütünü kullanabilirsiniz.