Dalan d'Olive Zeytinyağlı Nemlendirici Krem

Özellikle kış mevsiminde, iyice kuruyan ellerim için çantamdan el kremlerini eksik etmem. Bu ara Dalan markasının Zeytinyağlı El ve Vücut Kremi ile Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremini kullanıyorum, ikisinin de 20 ml'lik küçük boy tüp kremleri çantamdan eksik olmuyor. Zeytinyağlı sabun denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan ve 1941 yılında İzmir'de Hamdi Dalan tarafından kurulan Dalan, bir Türk firması yani yerli sermaye. 
Dalan d'Olive Zeytinyağlı Nemlendirici Krem
Kuru ve normal cilt tiplerine uygun, kolay emilen yapısıyla cildin doğal nemini geri kazandırırken, cilde anında yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor. Zeytinyağının içeriğinde bulunan E Vitamini sayesinde cildi besliyor, yeniliyor, canlandırıp sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor. İçeriğindeki antioksidanlar ise günlük dış etkenlere karşı cildin doğal koruma sistemini güçlendiriyor.

Nemlendirici kremin biraz akışkan bir yapısı var. Nohut tanesi büyüklüğünde sürdüğüm krem tüm el yüzeyime gayet rahat yetiyor, hemen emiliyor, hızlı bir nemlendirme ve yumuşatma etkisi gösteriyor.
Dalan d'Olive Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi
Ege zeytinyağıyla geliştirilmiş özel formülü ile kuru ciltlerde hızla emilip, kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Yağlılık hissi bırakmayan yapısı ile cildi yoğun bir şekilde rahatlatırken, yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor. Yoğun bakım kremi, yıpratıcı dış etkenlere karşı cildi uzun süreli koruma özelliği sayesinde, çatlak el ve topuklarının bakımı için ideal.

Bakım kreminin katı, akışkan olmayan bir yapısı var. Bu krem de aynen diğer nemlendirici krem gibi yoğun formülü sayesinde kolay emiliyor, hızlı etki gösteriyor, yağlı, yapış yapış bir his bırakmıyor.
El kremlerinin özellikle 20 ml'lik küçük boy ambalajları uygun ebatta olduğu için her tür çantada rahatlıkla taşınabilir. Şimdilik Dalan'ın bu iki ürünü var çantamda. Bu boy el kremlerini gördüğümde, farklı markaları da alıp denemeye ve paylaşmaya devam edeceğim.