Captune World / Capitol AVM

2012 senesi başlarında Avm'nin en üst katında hizmet vermeye başlayan Captune Eğlence Gezegeni, uzun süreli bir tadilat nedeniyle geçici olarak giriş katta faaliyetlerine devam ediyordu. 2017’de tamamladığı mimari renovasyonu ile yenilenen Captune World, “Şehirle barışık, doğa dostu ve eğlenceli bir çocuk dünyası'' anlayışı, City, Forest, Ocean gibi farklı oyun alanı konseptleri ve Party Room'u ile 4. katta, 2 katlı yeni alanında hizmete devam ediyor.
Captune World Edutainment
Çocukların ince motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan Edutainment, 3 - 6 yaş çocukların hayal dünyasına özel tasarlanan bir oyun alanı. İçerisinde çocukların ilgi alanlarına yönelik 5 ayrı oda konsepti bulunuyor. Tümüyle ahşap oyuncaklar ile donatılan Edutainment bölümünde eğlence ve öğrenme bir arada sunuluyor.
Captune World Soft Play
Yeni park alanı ile 1-2 yaş grubu çocukların kaba motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan Captune Soft Play, aynı zamanda 3-5 yaş grubu ve boyu 85-115 cm arasındaki çocukların özgürce oynamaları için tasarlanmış. Çocuklar, Soft Play alanında eğlenirken, ebeveynleri de onlara ayrılan bekleme bölümünde çocuklarını izleyebiliyor.
Captune World Loft Play
Çocukların kaba motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan Captune Loft Play, 6-10 yaş ve boyu 100-140 cm arasındaki çocukların kullanımı için tasarlanmış. Tırmanma, kayma, rota bulma, yeni yollar keşfetme gibi eğlenceli kombinasyonların yaratıldığı özel dekor ile çocuklar harekete odaklanıyor. Loft Play alanına çocuklar tek başına giriyor, ebeveynler de alanın dışındaki bekleme bölümünde çocuklarını izleyebiliyor.
Captune World City
Eğlence alanının oyun makinelerinin olduğu bölüm. Oyun makinelerinden hediye edilen biletleri biriktirerek Captune Shop'tan kitap, oyuncak alabilirsiniz.
Captune World Party Room
Çocukların arkadaşlarıyla beraber doğum günü kutlamalarını yapabildiği parti odasında, partinin büyüklüğüne göre seçebileceğiniz 3 ayrı doğum günü paketi mevcut.

Adres: Capitol Alışveriş Merkezi, Mahir İz Caddesi,  Altunizade / İSTANBUL
Telefon: 0 216 554 77 77