Kınalıada Noya Beach (Eski Adı ile Kamo's Beach Club)

Kınalıada'nın Ayazma Koyu'nda, bünyesinde barındırdığı Yuka Beach Bar ve Nolina Ada ile yeni bir ada deneyimi sunan Noya Beach, kendine ait özel havuzu, 300 şezlong kapasiteli plajı, doğa ile iç içe konumu, kahvaltıdan dünya mutfağına kadar uzanan menüsü ile 2022 senesi yaz sezonunda hizmete açıldı. Yuka Beach Bar'da hafta sonları global ve lokal DJ’leri performansları sergileniyor. Nolina Ada da ise Ege mutfağı mezeleri, sıcak alternatifler, balık ve et çeşitleri sunuluyor.
Kınalıada'ya şehir hatları vapurlarının tarifeli seferleri ile ulaştığınızda adanın arka kısmında bulunan Noya Beach'e elektrikli taksiler veya ücretsiz bot seferleri ile gidebileceğiniz gibi adanın dik yokuşunu çıkıp yürüyerek de gidebilirsiniz.
Mayıs sonu-eylül sonu arası hizmet veren tesiste sezonluk üyelik sistemi bulunmuyor. Tesis, sezonda 10.00-19.00 saatleri arası açık.

2023 senesi temmuz ayı giriş ücreti:
Hafta içi 350 TL, hafta sonu 500 TL. Bu ücrete şezlong, şemsiye, deniz, havuz ve duş kullanımı dahil. 12 yaşa kadar çocuklardan giriş ücreti alınmıyor. Tesise hafta sonu girişlerde rezervasyon zorunluluğu var. 

Adres: Kınalı Çarşı Caddesi No:23 Kınalıada / İstanbul
Bilgi/Rezervasyon: 0530 601 66 97

Yazarın notu: Tesise gitmeden önce telefon ile güncel fiyat bilgisi alınması, giriş ücretlerine dahil olanların tam listesinin sorulması, tesis olanaklarının öğrenilmesi tavsiye edilir. Ayrıca google yorumlar da dahil olmak üzere, tesis ile ilgili yorumların da dikkate alınması önerilir.