Gelee Beauty Cilt Bakım Serumları

Hale Yılmaz' ın kurucusu ve *CEO' su olduğu, 15 yıllık kozmetik tecrübesi ile kozmetik sektöründe **private label üretim yapan Alen Beauty firmasının, bu senenin ekim ayı ortalarında lansmanını yaptığı ve ''Işıltını Ortaya Çıkar'' sloganıyla yola çıkardığı yeni markası Gelee, tüm cilt tiplerine uygun formülasyona ve etkiye sahip 4 çeşit bakım serumu ile piyasada satışa çıktı ve tüketicisinin beğenisine sunuldu. Lansmanı yapıldıktan sonra benim de bir süredir takipte olduğum ve merak ettiğim bu serumlar, Denebunu tarafından tanıtım amaçlı gelince çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Kullanmaya başlamadan önce, serumların özellikleri ile ilgili bir ön bilgi yazısı yazmak istedim. Serumları kullandıkça kullanıcı yorumlarımı da ayrı yazılarda paylaşacağım tabi ki. 
*CEO: Chief Executive Officer-Yönetim Ofisleri Şefi / En Üst Dereceli Yönetici
**Private Label: Özel Etiket
Almanca ''Reçel'' anlamına gelen Gelee markasının;
- High Glow Serum
- Exfoliating Red Serum
- Pore Thigtening & Anti Blemish Serum
- Brightening Serum' dan oluşan bu 4' lü serum serisini yakından tanıyalım hadi..
 
High Glow Serum
Ton eşitsizliği ve leke karşıtı olan bu serum, 2% Arbutin, Niacinamide ve Hyaluronic Acid içeriğiyle, cilt tonu eşitsizliklerinin ve cilt üzerinde oluşabilecek lekelenmelerin görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. Elastikiyeti arttırarak ince çizgilerin görünümünde belirgin bir düzelme sağlıyor. Hyaluronik asit ile yoğun nem ve bakım sağlıyor. Düzenli kullanım ile daha canlı ve aydınlık bir cilt görünümü kazanılmasını destekliyor. Kuruluk, ton eşitsizliği ve leke problemi yaşayan ciltler için ideal olan serum, ciltte biriken ölü tabakalar temizlendikten sonra gündüz ve gece olmak üzere, cilde birkaç damla damlatılarak uygulanıyor.

Exfoliating Red Serum
Cilt tonu eşitleyici ve yenileyici peeling özellikli serum, %10 AHA, %2 BHA ve %2 Panthenol içeriğiyle, cildin en üst yüzeyini daha parlak ve daha düzgün bir görünüm için temizliyor. Cildin yenilenmesine ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Formülündeki Alfa Hidroksi Asit ve Beta Hidroksi Asit ile cilt yüzeyinde soyma işlemi yaparak cildin tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı oluyor. Panthenol ile güçlendirilmiş özel formülü sayesinde cildi koruyor. Akne, leke, gözenek problemi ve ton eşitsizliği yaşayan ciltler için ideal olan serum, ciltte biriken ölü tabakalar temizlendikten sonra göz çevresi hariç iyice kurulanmış cilde nazikçe masaj yaparak uygulanıyor ve 10 dakika bekletildikten sonra bol su ile durulama yapılıyor. En iyi sonuç için haftada en az 2 kez kullanılması ve uygulamalar arasında en az 3 gün olması tavsiye ediliyor.

Pore Thigtening & Anti Blemish Serum
Gözenek, siyah nokta ve sivilce karşıtı serum, 5% Niacinamide, 1% Zinc PCA ve Hyaluronic Acid içeriğiyle, nem kaybını en aza indirirken cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Cilt tonu eşitsizliklerinin dengelenmesine, genişlemiş gözenek görünümünün azaltılmasına, pürüzsüz bir cilt dokusu oluşumuna yardım ediyor. Cilt bariyerini güçlendirerek cildin daha genç görünmesini sağlıyor. Akne, sivilce, siyah nokta ve gözenek problemi yaşayan, yağlı ciltler için ideal olan serum, gündüz ve gece olmak üzere günde iki kez, dairesel hareketlerle yüze nazikçe masaj yaparak uygulanıyor. Uygulama sonrası durulama gerektirmiyor. Üzerine başka ürün uygulamadan önce ciltte kuruması gerekiyor. Serumun, güneş kremi ile beraber kullanılması gerekiyor.

Brightening Serum
Aydınlatıcı özellikli serum, %10 Ethyl Ascorbic Acid, Hydrolyzed Collagen ve Ferulic Acid içeriyor. Serum, formülündeki C vitamini ile cilt eşitsizliklerine ve güneş kaynaklı lekelere karşı etki göstererek cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Ciltteki ton eşitleme sürecini hızlandırıyor. Ferulik Asit ile güneşten gelen zararlı ışınların etkisini azaltmaya yardımcı oluyor. 20 yaş ve üstü kişilerin kullanımına uygun olan, leke ve ton eşitsizliği yaşayan ciltler için ideal olan serum, gündüz ve gece, dairesel hareketlerle temiz yüze nazikçe masaj yaparak uygulanıyor. Durula gerektirmeyen serum, güneş kremi ile beraber kullanılıyor. 


Hassas, karma, kuru ve yağlı olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan bu serumlar, 30 ml.lik cam şişe içinde, damlalık başlıklı bir aplikatör ile beraber kullanılıyor. Serumların renkli şişe tasarımı çok hoşuma gitti. Şişelere ilk baktığımda, içindeki serumları da böyle renkli düşünmüştüm. Fakat içlerindeki sıvıların farklı renk tonları var. Yeşil ve kırmızı şişedeki serumlar berrak, mavi şişedeki serum biraz sarımtrak, pembe şişedeki serum ise koyu kırmızı renkte. 

Tanıtım broşüründe, ilhamını meyvelerden ve cilde en iyi gelecek aktif maddelerden aldığı belirtilen serumların içeriklerini detaylı olarak inceledim ben de. 4 serumun içeriğini ayrı ayrı yazmak oldukça uzun olacağı için, ben serumların içerdiği bu maddelerden örnek vereceğim sadece. 
High Glow Serum' da, Misket Limonu Kabuk Özü, Gotu Kola Çiçek/Yaprak/Kök Özü, Veymut Çamı Kabuk Özü, Kırmızı Deniz Yosunu.. 
Exfoliating Red Serum' da, Nar Meyve Suyu, Tanzanya Biberi Meyve/Yaprak Özü, Deniz Kadayıfı Özü, Hyalüronik Asit..  
Pore Thigtening & Anti Blemish Serum' da, Ak Söğüt Kabuğu Ferment Filtratı, Yaban Mersini Meyve/Yaprak Özü, Amur Mantar Ağacı Kabuk Özü, Deniz Kadayıfı Özü, Hyalüronik Asit..  
Brightening Serum' da, Üre, Portakal Meyve Suyu, Hidrolize Kolajen, Veymut Çamı Kabuk Özü, Asya Pirinci Kepek Yağı..
Tabi bunlar içerik listesinden benim seçtiklerim sadece. Bunların haricinde, her bir serumun içerik listesi oldukça dolu. Serumları kullanıp yazılarını paylaştıkça bu içerik listelerinden de uzun uzun bahsedeceğim. 

Hazır içerikten konu açılmışken, markanın ürünleri, etik, temiz içeriğe sahip, vegan, hayvan ve çevre dostu. Klinik ve dermatolojik olarak test edilen ürünler, paraben ve alkol içermiyor. Yerli üretimi destekleyen ürünler sunan marka aynı zamanda, yapılan her Gelee alışverişinde tüketicisi adına, kadın girişimcilere destek sağlıyor. 

Bu serumların her biri, benim yağlı cilt tipime, ton eşitsizliği, akne, sivilce, siyah nokta, leke problemi yaşadığım cilt yapıma o kadar uygun ki. Hepsini deneyimlemek ve sonuçları bir an önce yazmak için sabırsızlanıyorum. Gelee' nin, her cilt sorununa yönelik olarak ürettiği bu serumları, markanın internet sitesi üzerinden temin edebilirsiniz.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım