Matte Look Ekstra Güçlü & Keratin Saç Köpüğü

Günlük yaşamda olmasa bile davet, kutlama, etkinlik gibi özel günlerde ince telli saçlarıma verdiğim şeklin, uzun süre şeklini koruması benim için önemlidir. Böyle anlarda, kısa sürede saçımın sönmesini, şeklini kaybetmesini istemem ve o yüzden de şekil verici ürünlerden yardım alırım. Tıpkı son zamanlarda kullandığım Matte Look Ekstra Güçlü & Keratin Saç Köpüğü gibi..
Bir Türk firması olan İtimat Kozmetik Ürünleri bünyesindeki Fonex Kozmetik' in markası Matte Look' un bu Saç Köpüğü, özel formülü sayesinde saça dolgun ve parlak bir görünüm verirken, sağladığı esnek yapı ile şekillendirmeyi kolaylaştırıyor. İçerdiği Keratin aminoasitler ile saçı besliyor. Saçı şekillendirirken koruyucu bakım sağlıyor. Saçı esnek şekillendirmeye yardımcı oluyor. Güçlü bir tutuş sağlıyor.
150 ml ebatlı köpüğün kullanımı çok basit; kullanmadan önce şişeyi çalkalıyoruz ve baş aşağı tutarak köpüğü avucumuza sıkıp tüm saça yayarak şekil veriyoruz.
Köpüğün kendine has hafif ve hoş bir kokusu var. Yumuşacık forma sahip köpük saça uygulandıktan kısa bir süre sonra sabitleniyor ve saça verilen şeklin uzun süre bozulmadan korunmasını sağlıyor. Bilindik saç şekillendirici ürünlerin aksine bu köpük, saçı sertleştirmiyor ve hafif parlak bir görünüm veriyor. Gratis, Eveshop, A101 gibi zincir mağazalarda satışta olan Matte Look Ekstra Güçlü & Keratin Saç Köpüğü denenmeyi hak ediyor bana göre..
yeşimlehertelden