Gliss Supreme Length Saç Kremi

Eğer saçlarınız bel hizasındaysa ( ki 2 hafta öncesine kadar öyleydi, artık omuz hizasındalar ne yazık ki ), yıkaması, taraması, kurutması ayrı bir zorsa ve de tatile çıkacaksanız, bavula koymayı unutmayacağınız şey ne olurdu? Tabi ki saç kremi. Çocuklarının kıyafetlerinin, kremlerinin bile yedeğini alıp ta bavula kendisi için krem koymayı unutan bir Yeşim var burada :) E haliyle tatil için gittiğimiz beldede bu acil durum için, gözüme ilişen tek mağaza olan Eve Shop' tan tatili kurtarmak için, tam da benim ihtiyacıma yönelikmiş diye aldığım bir bakım ürünü oldu Gliss Supreme Length Zarar Görmüş Uzun Saçlar İçin Saç Kremi..
Keratin serum ve mikro onarıcı yağ içeriğiyle Gliss Supreme Length Saç Bakım Kremi, cansız, yıpranmış, zarar görmüş uzun saçlar için; kolay tarama, yumuşaklık, kökten uca pürüzsüzlük vaat ediyor.
Formülündeki;
* Keratin serum; saçlarda oluşmuş yıpranmaları onarırken, gelecekte oluşabilecek yıpranmalara karşı da koruyuculuk sağlıyor.
* Mikro onarıcı yağ; saçları kökten uca onarırken kırılmaları azaltıyor.
400 ml. ebatlı saç bakım kremi her yıkamadan sonra ıslak saça masaj yaparak uygulanıyor ve iyice durulanıyor.
Daha önce kullandığım saç bakım kremlerinden biraz daha akışkan yapıdaki Gliss Supreme Length Saç Kreminin kendine has, hafif ve hoş bir kokusu var. Saçlarımı kuruttuktan sonra dahi o koku kendini hissettirdi. Saçı kolay tarama ve yumuşacık yapma anlamında ise hakkını veren bir ürün bu krem. Uzun ve birbirine dolaşmış saçlarımı zorlamadan, acıtmadan açması en sevdiğim özelliklerinden biri oldu kesinlikle. Benim saçlarımda kırık olmadığından bu etkisini yorumlayamayacağım. Bu kremi kullanıp ta saç dökülmesinde bir artış olan oldu mu acaba? Çünkü saç dökülmesi problemi tek tük tel şeklinde olan saçlarımda, bu kremi kullanmaya başladıktan sonra yoğun bir şekilde artış fark ettim. Hayır bir de yedekli aldığım bir kremdi. Yedeği de kullanıp bitirene kadar dökülmede durma şeklinde bir değişiklik olmazsa temmuz başında 9.50 TL civarı bir rakama aldığım Gliss Supreme Length Zarar Görmüş Uzun Saçlar İçin Saç Kremi' ne hem verdiğim paraya hem de dökülen saçlarıma yanarım..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?