Diadermine High Tolerance CC Krem Doğal Ton

Her ne kadar uzun vadede oluşmuş cilt lekelerimin hiç bir güzellik,bakım,kozmetik ürünüyle yok edilemeyeceğini bilsem de,ben ve cilt lekelerim mutlu mesut yaşamaya alıştık artık. Ama yine de bazı özel günlerde o lekeleri kapatmaya,gizlemeye yada daha az görünür hale getirmeye de çalışmıyor değilim tabi ki. Diadermine markasının;
Diadermine N° 110 Creme De Lumiere Leke&Kırışıklık Karşıtı Krem
Diadermine Lift + Süperfiller Hyaluron Etkili Süper Serum
Diadermine Lift Wrinkle Filler Serisi: Göz Kremi
Diadermine Cilt Arındırıcı Peeling
Diadermine Derinlemesine Temizleyici Yüz Yıkama Jeli
Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi
gibi temizleme ve bakım ürünlerini kullanıp memnun olmuş biri olarak,ambalaj üstünde ''Cilt kusurlarını,lekeleri kapatır'' ibaresi gördüğüm Diadermine High Tolerance CC Krem'e de kayıtsız kalamadım açıkçası..
Diadermine High Tolerance,hassas ve düşük toleranslı ciltlerin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için geliştirilmiş,hassas cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya;ciltteki kaşıntı,kızarıklık ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olan;içerdiği doğal mineral pigmentler sayesinde cildin kusursuz görünmesini sağlamaya çalışan;hafif formülüyle cilde hızla nüfus eden;cildi gereken neme ve doğal ten rengine kavuşturan;paraben,silikon ve parfüm içermeyen bir CC krem. (Açıklaması bu şekilde efendim ambalaj üstünde).
Yukarıdaki fotoğrafta yapısının ve renginin daha net belli olması için gereğinden fazla sıktığım CC kremi tabi ki bu kadar abartılı kullanmadım uygulamada. Yorumlara geçmeden,bir öncesi sonrası fotoğraf koyayım..İlk fotoğrafta beyaz şeridin üstünde kalan kısım CC krem kullanmadan önce cildimin doğal hali, 2.fotoğrafta ise kullandıktan sonraki görünüm mevcut.
Öncesi
Sonrası
Hadi bakalım iki fotoğraf arasındaki farkları bulalım. Valla fark yok gibi gibi,alttaki fotoğrafta biraz aydınlık ve lekelerde hafif silik bir görünüm haricinde. Her ne kadar hafif formüllü dense de yapısı biraz yoğun,cilde tamamen yedirmede böyle hemen emilmeyecekmiş gibi geldi bana. Neyse ki biraz dağıtım işleminden sonra emildi krem. Kaşıntı sorunum olmadığından o konudaki başarısını yazamayacağım. Kızarıklık ve kusursuz görünüm konusunda sadece cilt tonunu eşitlediğini,cilt kusurlarının görünümünde silik te olsa az buçuk işe yaradığını ve de cildin doğal renginde değişiklik yapmadığını söyleyebilirim. Cilt hassasiyetim olmamasına rağmen sırf ''cilt kusurlarını,lekeleri kapatır'' ümidiyle aldığım Diadermine High Tolerance CC Krem,cildime biraz aydınlık,ton eşitleme,doğal görünüm haricinde çok ta etkili ve beklentilerimi karşılayan bir krem olamadı ne yazık ki...