Golden Rose Professional Palette Eyeshadow / Grey Line 104

Golden Rose Professional Palette Eyeshadow serisinden 102 numaralı Green Line setinden bahsetmiş,o ürünü nasıl yanlış aldığımı yazmıştım.Bu sefer, favorim olan siyah ve kurşuni tonlara ait doğru seti 104 numaralı Grey Line ile buldum.
''Professional Palette Eyeshadow - Profesyonel 5'li Far Paleti:Mükemmel ipeksi dokusu ile kolayca sürülür.Birbirine uyumlu renkleri ile göz makyajınızda harika gölgeler yaratmanızı sağlar''şeklinde açıklaması var Golden Rose markasının bu far setiyle ilgili.
Fırçası çift taraflı olan far setinin renkleri aşağıda görüldüğü üzere.
Palette siyah harici diğer renklerin hafif ışıltılı bir yapısı var.Bu palette en beğendiğim tonlar ise ortadaki beyaz ve en dıştaki siyah..
Bu 5'li setlerde 13 renk alternatifi var.A101'de satışta olduğu dönem 10,95 TL.'ye almıştım.5'li far seti şu an Golden Rose shop'ta 27,00 TL.(Aralık ayında web sayfasında bu ürünün fiyatı 25,50 TL.idi.Zam yapmışlar azıcık).Renk seçeneklerini ve güncel fiyatları mavi başlığa tıklayarak inceleyebilirsiniz.Çok fazla kullanmasam da özellikle farlarda böyle birkaç farklı renk alternatifi sunan paletler hoşuma gidiyor.Siyah ve kurşuni renkler de favorim olunca elimin altında,makyaj çantamda bulunsun böyle bir set...