Garnier Ambre Solaire Çocuk Güneş Yağı Çok Yüksek Koruma 50+ SPF

Konu çocuklar olunca akan sular durur. Kendimiz için göstermediğimiz özeni, koruyuculuğu onlara gösteririz. Tatile gittiğimiz zaman onların hassas ve ince çocuk ciltleri zarar görmesin diye çok dikkat ederiz. Eminim bir çok anne de böyledir. Ben de çocuklarımın hassas ciltlerini güneşin zararlı etkilerinden ve denizden yansıyan ışınlara karşı korumak için 50+ SPF (güneş koruma faktörü) güneş koruyucu ürünler kullanmaya özen gösteririm.

Garnier Ambre Solaire'in güneşe karşı hassas ciltler için geliştirdiği Sensitive Advanced serisinin çocuklar için 50+ SPF çok yüksek koruma faktörlü bu sütü, güneş ışığına dayanıklı, patentli filtre sistemi Mexoryl ile UVA, UVB, Kızılötesi (IR-A+IR-B) zararlı ışınlara karşı koruyucu, 80 dakikaya kadar suya dayanıklı, dermatolojik olarak test edilmiş, hipoalerjenik, parfümsüz, renklendirici içermeyen, hafif dokulu, yapışmaz, hızla emilen, nemlendirici özellikler taşıyan 200 ml boyutunda sprey bir ürün.
50+ SPF koruma faktörlü sütü çocuklar haricinde güneşe karşı hassas ciltler de kullanabilir. Bu koruyucu güneş ürünü süt yapısında ve yoğun olmasına rağmen elime sürdükten bir süre sonra kolayca emildi. Yağlı, yapışkan bir his bırakmadı bende.
Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Çocuk Güneş Yağı Çok Yüksek Koruma 50+ SPF bu sene yapacağımız denizli, havuzlu tatillerde baş ucundan hiç ayrılmayacak bir ürün olacak bizim. Tatil planlarınızı yaparken hele bir de çocuklu bir aileyseniz sizin de bunun gibi yüksek koruma faktörlü bir güneş ürünü muhakkak tatil bavulunuzda bulunmalı derim.