Ecowell Likit Yüz Temizleme Sabunu

Bakımlı bir cilde sahip olmanın ilk aşaması, iyi temizlenmiş bir ciltten geçer. Ben yıllardır bu rutini hiç bozmadım. Cildimin temizliğini, cildimin yapısına ve ihtiyacına uygun yüz temizleyici ürünlerle yaptım hep. Çoğu zaman içeriği çok da masum olmayan yüz temizleyiciler kullandım. Son zamanlarda ise temiz içerikli ürünlere yöneldim. Kullanıp bitirdiğim temiz içerikli ürünlerden sonuncusu Ecowell Likit Yüz Temizleme Sabunu oldu.
Biyoçözünür temizlik ürünlerinde Türkiye' nin ilk ve öncü üreticilerinden biri olan Eko Kimya bünyesindeki, *ICEA sertifikalı Ecowell ürünleri alerjen içermeyen doğal kokular, organik esansiyel yağlar, bitki özleri ve öz suları içeriyor. Dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerden geçirilen ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Marka bünyesinde yüz / vücut / saç ve bebek bakım ürünleri bulunuyor.
*ICEA Uluslararası akredite ve Avrupa' nın en güvenilir bio-kozmetik sertifikalandırma kuruluşlarından biri 
Ecowell' in yüz bakımı kategorisindeki tazeleyici ve canlandırıcı Likit Yüz Temizleme Sabunu; 
* Cildin pH değerini koruyarak lipid tabakaya zarar vermeden cildi ve makyajı derinlemesine temizleme, 
* Ciltteki kiri ve fazla sebumu alma, 
* İçeriğindeki organik mersin suyu ile cildi temizleme, arındırma ve parlatma, 
* Organik portakal yağı ile cildi besleme ve koruma özelliklerine sahip.
Göz ve yüz makyajını çıkarmak için de tavsiye edilen 150 ml ebatlı Temizleme Sabunu, tüm cilt tiplerine uygun bir temizleyici. Organik içeriği ve hassas formülü sayesinde cildi kurutmayan ürün avuca alınıp, ıslak yüze uygulanıyor ve su ile iyice durulanıyor. 
Ürünün etkilerine geçmeden ilk olarak içeriği ile baştan beğenimi kazandığını yazayım hemen. Zararlı sentetik kimyasal maddeler, silikon, paraben, SLS ve SLES, renklendirici, likit parafin ve petrol bazlı kimyasallar bulunmayan temizleyicinin içeriğinde, Organik Mersin Suyu, Hindistancevizi Yağı ve Portakal Yağı gibi organik tarımdan elde edilen içerikler var. Ürünü sadece sabah uygulamasıyla yaklaşık olarak 2,5 ay kadar kullandım. Günlük makyaj yapmadığımdan ve yaptığımda makyaj temizleme ürünleri kullandığımdan, makyajı çıkartma etkisini yazamam belki ama kabası alınmış makyaj kalıntılarını güzel temizlediğini söyleyebilirim. Likit Yüz Temizleme Sabunu vaatlerindeki tüm beklentileri gerçekleştirdi benim için. Cildi yağdan, kirden arındırma, derinlemesine temizleme konularında beğenimi kazandığı kesin. Hatta benim karma/yağlı cildimin yağ kontrolünü de sağladı, cildimdeki yağlı görünümü ve parlamayı kamufle etti. Hem içerik hem de etki olarak beklentimi karşılayan Ecowell Likit Yüz Temizleme Sabunu' nun markanın kendi web sayfasında ve Trendyol, Hepsiburada, n11, Dermoeczanem gibi online alışveriş sitelerinde satışı var. Ürün markanın sayfasında 69 TL olarak görülüyor fakat diğer online sitelerde indirimli fiyatlarla alınabilir. 
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım