Dermapeel İpek Yüz Kesesi

Cilt bakımımın en önemli aşamalarından biri olan yüz temizliğinde, cildimin ihtiyacına uygun yüz temizleyici ürünleri, yüz temizleme süngeri ve ponponu ile yapıyorum uzun zamandır. Bu uygulamama son zamanlarda kullanmaya başladığım Dermapeel İpek Yüz Kesesi' ni de ekledim artık..
Bir Türk firması olan Ayveka Tekstil bünyesindeki Dermapeel markasının, hassas olan yüz ve boyun bölgesi için doğal ipek kullanılarak üretilen İpek Yüz Kesesi' nin faydası oldukça fazla. Kese;
* Cilde peeling yaparak, oluşan ölü derinin, birikmiş yağ, toz ve kirin ciltten atılmasına, cildin nefes almasına,
* Özel dokusu sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak, cildin yenilenmesine ve gençliğini korumasına,
* Düzenli kullanımla ciltteki renk pigmentasyonlarının giderilmesine, lekelenmenin en aza indirilmesine ve cildin doğal rengine kavuşmasına yardımcı oluyor.
Yalnız bu keseyi kullanırken başka herhangi bir kozmetik ürünün kullanılmaması gerekiyor. Sıcak su altında 3 dakika kadar cildin yumuşaması için bekleyip suyu kapatarak, yaklaşık 1 dakika sabun ve temizleyici ürün kullanmadan, keseyi cilde aşağı yukarı yumuşak masaj hareketleriyle çok bastırmadan uyguluyoruz. Keseleme işi bittikten sonra, yıkanma işlemini normal şekilde yapabilirsiniz. Ölü derinin atılması için kesenin haftada bir kullanımı tavsiye ediliyor.
Yaklaşık 3 ay önce, satış fiyatı 7.95 TL olan keseyi indirimlerle 4.5 TL gibi bir fiyata Gratis Mağazası' ndan almıştım. Kesenin dokuması biraz sert ve kaba o yüzden uygularken yüze bastırmadan nazik bir şekilde kullanmakta yarar var. Keseyi kullandıktan sonra cildimin gerçekten temizlendiğini, yağdan / kirden arındığını, gözeneklerinin açıldığını, kan dolaşımının harekete geçtiğini hissedebiliyorum. Kullandığım zaman boyunca lekelerin azalması ve cildin doğal rengine kavuşması anlamında bir değişiklik gözlemleyemedim ama kullanımda belirtildiği gibi bu etkileri görebilmek için uzun vadede düzenli kullanım şart. Bunun haricindeki tüm vaatlerinde beklentiyi yerine getiren Dermapeel İpek Yüz Kesesi yedeklenecekler listeme girdi benim..
yeşimlehertelden