Domol WC Aktif Köpük

Genel ev temizliğinde hijyene en çok önem verdiğim yerlerden biridir tuvalet temizliği. Bunun için şimdiye kadar hep jel çamaşır suyu kullanıyordum. Çamaşır suyu hijyen, beyazlatma ve temizlik anlamında her ne kadar başarılı olsa da tıkanmış tuvalet kanallarını açma alanında çok yeterli gelmiyordu bana. Son Rossmann alışverişim sırasında bu amaçla üretilmiş Domol WC Aktif Köpük' ü görünce bu ürüne bir şans vermek istedim ben de.
Domol WC Aktif Köpük, tuvaletteki kireç ve kir birikimini köpüğün hızla yayılması sonucu ulaşılamayan bölgelere nüfuz ettirerek derinlemesine temizleyen, pratik kullanımlı, parlatıcı etkili ve limon kokusuyla da ferahlık yaratan bir ürün.
Almanya menşeli Domol' un bu ürünü 500 ml. ebatlı, ucunda ince bir sıkma ucunun olduğu sprey şeklinde. Ürün sadece tuvalet taşlarının temizliğinde kullanılıyor, ağartıcı veya diğer temizlik maddeleri ile beraber kullanılmaması gerekiyor. 
Ürün; şişe iyice çalkalandıktan sonra baş aşağı gelecek şekilde tutulup, tuvaletin kenarlarına sıkılarak kullanılıyor. Sıkıldıktan sonra oluşan köpük yayılarak her yere nüfuz ediyor. 5 - 10 dakika bekletilen köpük son olarak sifon çekilerek durulanıyor.
Domol WC Aktif Köpük performansıyla beklemediğim bir etki yarattı. Tıkalı tuvalet kanallarını açarak hem temizledi hem de limon kokusuyla ortama hoş bir koku bıraktı. Ürünün benim için tek dezavantajı kısa olan sprey uç. Biraz daha uzun yapılabilirmiş. Domol, ithalatçısı olan Rossmann Mağazalarında satışı olan bir marka. Genelde ekonomik fiyatlı ve pratik kullanımlı ürünler var portföyünde. Bu tuvalet temizleyicisinin fişini attığım için net rakam hatırlamıyorum, sanırım 10 TL' nin altındaydı fiyatı. Daha önce Cam Yüzeyler İçin Islak Bez ve Genel Amaçlı Islak Bez' lerini kullandığım Domol' un tuvalet temizleyici bu köpüğünü başarılı buldum ve tekrar almayı düşünüyorum..
yeşimlehertelden