Scotch Brite Sil Süpür Islak Yer Bezi

Genel ev temizliğinde klasik, elektrik süpürgesi ve sopalı paspasların haricinde pratikliği açısından sürekli elimin altında bulundurduğum temizlik malzemelerinden biridir kullan at ıslak yer bezleri. Daha önce farklı bir markanın Islak Yer Bezleri ile Parke Ve Lamine Yüzeyler İçin Islak Yer Bezi 'ni kullanmıştım. Bu sefer de Scotch Brite Sil Süpür Islak Yer Bezi' ni denedim.
Endüstri ve tüketici ürünleri üreticisi 3M adına Türkiye' de üretilen Scotch Brite Sil Süpür Islak Yer Bezi, çamaşır suyundan 2 kat etkili formülü ile tüm kirleri üzerine çekerek her türlü zeminde derinlemesine bir temizlik sağlıyor. Durulama gerektirmiyor. Leke, tortu bırakmıyor. Ağartıcı özelliği olmaması sayesinde temizlik yapılan bölgelere zarar vermiyor. Hoş kokusuyla da temizlik sonrasında ferah bir koku bırakıyor.
28 x 21 cm. ölçüsündeki ıslak havlulardan ambalaj içinde 30 adet var. Bu ıslak havlunun ebadına uygun bir yer temizlik sistemim var altı tırtıklı. Ona taktığımda sabitlendiği için kayma sorunu da olmuyor. Ben tek bir bezle 3 oda parke temizliğini ve ıslak zemin temizliğini yapıyorum. Tüm zeminlerdeki toz, tüy, saç, kıl gibi döküntüleri çok güzel topluyor, yerde birşey bırakmıyor, iz yapmıyor ve kokusu harika bir ferahlık bırakıyor. Birkaç ay önce Scotch Brite markasından gelen kargo içinden çıkan Sil Süpür Islak Yer Bezi' nin hem temizliğinden hem kokusundan ziyadesiyle memnun kaldım ama piyasa fiyatı 40 / 45 TL arası değişen bu ıslak bezleri o paraları ödeyerek alıp kullanacağımı sanmıyorum..
yeşimlehertelden