Bingo Oksijen Çamaşır Suyu

Temizlik ve hijyen söz konusu olunca en çok tercih edilen malzemelerden biri şüphesiz çamaşır suları. Ama bir de o ağır, yakıcı kokuları olmasa ve de renkli çamaşırların renklerini açıp leke yapmasa.. Böyle bir çamaşır suyu var mı dersiniz? Varmış..Bingo Oksijen Çamaşır Suyu.
Bingo Oksijenli Çamaşır Suyu, klor içermeyen formülü ile giysilerin rengini açmıyor. Kullanırken kokusu rahatsız etmiyor, kalıntı bırakmıyor. Üstelik güçlü formülündeki hidrojen peroksitin yüzeylerde oluşturduğu binlerce micro-baloncuk ile kullanıldığı yerde etkili hijyen sağlıyor. Dermatolojik olarak onaylı oksijenli çamaşır suyu, hijyen sağlamanın haricinde, banyo ve tuvaletlerdeki kireci, mutfaktaki yağı çözmeye de yardımcı oluyor. 
750 ml. ebatlı ambalajda satılan çamaşır suyunun buz mavisi rengi ve jel yapılı kıvamı var.
Oksijen Çamaşır Suyu' nda; Derinlemesine Hijyen, Ferahlatan Hijyen ve Hassas Hijyen olmak üzere 3 farklı çeşit bulunuyor. Ayrıca Bingo' nun Oksijen serisinde çamaşır suyu haricinde Oksijenli Jel ve Oksijenli Sprey ürünleri de mevcut.
Kullanmaya başlamadan önce kıyafetlerimin heba olmaması için küçük bir test yaptım. Aşağıda fotoğrafta X: normal jel kıvamlı çamaşır suyu :Bingo Oksijen dökülerek uygulanmıştır.
Yukarıdaki fotoğrafta da gördüğünüz üzere leke testinden başarıyla geçen ( kullanmaya başlamadan ufak bir test yapmanızı tavsiye ederim yine de ) Oksijen Çamaşır Suyu' nun çiçeğimsi, hoş bir kokusu var. Aşina olduğumuz yakıcı çamaşır suları gibi kokmuyor yani. Kullandığım duşakabin, klozet, lavabo, evye, mutfak tezgahı ve zemin yüzeylerde hem etkili temizlik sağladı hem de güzel kokusuyla ortamın havasını değiştirip ferahlattı. Koku hassasiyeti olanların da sorunsuz kullanabileceğini düşündüğüm çamaşır suyu bende yedeklenecekler listesine girdi bile..

yeşimlehertelden