Bebak Güneş Sonrası Kremi Yatıştırıcı Balsam

İnan bana çok geç değil... Mevsim bahar daha kış değil..
Aslında güneş sonrası bir ürün yazmak için mevsimin sonbahar, ayın da ekim olduğunun farkında olduğumu belirterek bir giriş yapacaktım ama nedense onları düşünürken bu şarkı sözü geldi aklıma.. Eylül ayında yaptığımız tatilde kullandığım Bebak Güneş Sonrası Kremi Yatıştırıcı Balsam yazısı için, şarkıda da söylediği gibi henüz çok da geç değil sanırım :)
'' Bebak Güneş Sonrası Balsam güneş altında kalmış ciltleri yumuşatır, rahatlatır ve ferahlatır. İçeriğinde yer alan E vitamini, kakao yağı ve gliserin yaşlanmaya karşı cildi korur, yoğun nemlendirme ve cilt elastikiyeti sağlar. Allantoin ve Bisabolol cildi yeniden yapılandırır. Ferahlatma ve rahatlatma etkisine sahip mentol cildi yatıştırır '' şeklinde açıklaması var ürünün, ambalaj arkasında.
Çok hafif bir kokusu olan 200 ml. ebatlı balsamın kapak ağzı biraz geniş, kremsi yapısı da akışkan. Bu yüzden ürün bolca dökülebiliyor.
Ürünleri paraben içermeyen ve test amaçlı olarak hayvanlar üzerinde deney yapmayan Türk firması Bebak' ın, daha önce Bebak Baby Sun Spray 50+SPF Güneş Losyonu 'nu kullanmış ve memnun kalmıştım. Bu sefer kullandığım Bebak Güneş Sonrası Balsam' ını da sevdim. Balsam cilt tarafından hızlı bir şekilde kolayca emiliyor, emildikten sonra da yağlı, yapışkan his bırakmıyor. Sürdüğünüz andan itibaren cildi ferahlattığını hissediyorsunuz. Ayrıca güneş sonrası kuruyan ve gerginleşen cildi nemlendirerek, yumuşatıyor ve rahatlatıyor. Bebak Güneş Sonrası Kremi Yatıştırıcı Balsam, önümüzdeki yaz tatillerinde bavula koyulacaklar listesinde şimdiden yerini aldı ..

yeşimlehertelden