Miss Sirke Özlü Kireç Giderici

Kullandığınız çelik tencere, çaydanlık ve su ısıtıcısı gibi mutfak aletlerinde zamanla oluşan kireç lekelerinden siz de benim gibi şikayetçi misiniz? Kireç lekelerine karşı daha önce birkaç yöntem denedim, ovdum ama hiçbir zaman tam istediğim sonucu alamadım ben. Sonunda kireç önleyici bir şeyler kullanmanın zamanı geldi derken Miss Sirke Özlü Kireç Giderici' yi denemeye karar verdim.
Çevreye duyarlı, kezzap içermeyen, sirke özlü ve nane kokulu formülüyle Miss Sirke Özlü Kireç Giderici; mutfak, banyo, çaydanlık ve çay & kahve makineleri, bulaşık & çamaşır makinesi, yer ve yüzey temizliğinde kireç ve su lekelerini gidermek ve hijyen sağlamak için kullanılıyor.
Kireç giderici, mutfakta evye ve mutfak tezgahında; banyoda lavabo, klozet, fayans ve banyo bataryalarında kullanılabildiği gibi çaydanlık ve çay & kahve makinelerinde kireç kalıntılarını temizlemek; bulaşık makinesinin parlatıcı gözünde ek parlatıcıya, çamaşır makinesinin yumuşatıcı bölmesinde yumuşatıcıya gerek olmaksızın, bulaşıkların parlamasında, çamaşırların yumuşamasında, makinedeki kireç ve deterjan kalıntılarının temizlenmesinde de kullanılıyor. Ürünün yer ve yüzey temizliğinde mermer zeminlerde kullanılması tavsiye edilmiyor.
Su formunda ve renginde olan kireç gidericinin ürün bileşimi; non-iyonik aktif madde, sirke asidi ve parfümden oluşuyor.
Ben kireç gidericiyi ilk olarak kullandığım tüm çelik tencerelerde denedim. Ve aşağıda göreceğiniz sonuçlar elde ettim..
Sirke kokusundan rahatsız olanlar için hemen belirteyim üründe sirkeden ziyade nane kokusu öne çıkıyor. Kullanıldığı alanda ferah bir koku bırakıyor. Ben çelik tencereler haricinde mutfak evyesinde kullandım ve evyedeki kireç ve su lekelerini zahmetsizce giderdiğini gördüm. Ürünü ayrıca bulaşık makinesinin parlatıcı gözünde de denedim. Özellikle cam mutfak eşyalarının daha bir parlak olduğunu ve makine içindeki kötü kokudan eser kalmadığını fark ettim. 1963' ten beri temizlik sektöründe faaliyet gösteren ve bir Türk firması olan Koruma Temizlik A.Ş. markası Miss' in Sirke Özlü Kireç Gidericisi' ni A101 Mağazasından 6.95 TL. satış fiyatıyla almıştım, sizin de gözünüze çarparsa alıp deneyin derim..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?