Bee Beauty Sleep Mask / Uyku Maskesi

Her ne kadar cilt maskeleri cilt bakımımın rutini olmasa da en azından haftada bir cilt tipime ve cildimin ihtiyacına uygun olanları kullanmaya gayret ediyorum. Genelde gündüz cilt bakımının bir parçası olan maskelerin bir de gece uyku esnasında kullanılabilenleri var ki Gratis markası olan Bee Beauty' nin Sleep Mask Elixir' i de bunlardan biri.
Özellikle 8 saatten daha az uyuyanlar ve tüm cilt tipleri için uygun olan; yüz ve göz altı bölgesi için uygulanabilen; kısa gecelerde bile 4 saat gibi bir sürede bakım etkisi sunan maske, ilk uygulamadan sonra dahi %100 daha canlanmış, dinlenmiş görünen, parlak bir cilt vaat ediyor.
Yoğun terapi özellikli maske; ATP Enerji Yükseltici, Kafein ve Süper Hyaluron içeriyor. İçerikteki ATP Eenerji Yükseltici cildin enerji kazanmasına yardımcı olarak yoğun bir şekilde oksijen ve iyi dinlenmiş bir cilt görünümü sağlarken; Kafein enerji konsantresi ile göz altı gölgelerinin görünümünün azalmasına; Süper Hyaluron ise arzu edilen nem seviyesini ve cilt sıkılığını korumaya yardımcı oluyor.
50 ml.lik sıkılabilen ambalajda bulunan maske ile 10 uygulama yapılabiliyor. Haftada 2 - 3 kez kullanılması önerilen maske, gece krem yerine temizlenmiş yüz ve göz altına uygulanıyor.
Silik pembe renkteki maske, orta yoğunlukta krem formunda. Pratik kapaklı ambalaj başlığının deliği biraz büyük olduğundan kullanım miktarı olarak ta ele biraz fazla gelebiliyor. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz miktar benim tüm yüz ve göz altı bölgem için ideal ölçüde. Zaten daha fazla miktar cilt tarafından kolay emilmiyor. Maskenin hem yüz hem göz altı için uygulanması benim için artı. Bu sayede farklı ürünler kullanmaya gerek kalmıyor. Haftada 2 kez uygulandığını düşünürsek ( ki bu neredeyse 5 hafta gibi bir süreye denk geliyor ) oldukça bereketli bir ürün. Ayrıca ürünü %50 indirimle 5.35 TL.'ye aldığımı da belirtirsem ekonomik te diyebilirim. Bu yukarıda saydıklarım ürünün artısı gibi görünse de kullandığım süre boyunca sivilcelerimin çıkma yoğunluğunda bir artış gözlemledim. Normalde zaten sivilce oluşumuna müsait bir cilt yapım var ama bu kremi kullanırken daha bir fazlalaştı sivilcelerim. Ürün bitip kullanmayı bıraktığımda yine normale döndü cildim. Tek bir paket kullanımda vaatlerindeki etkileri de aman aman görmedim. Üstüne sivilcelerimdeki artışı da eklersek tekrar almayı düşüneceğim bir bakım ürünü değil bu maske..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?