Nexcare Body Ekstra Güçlü Kese

İster beyaz banyo sabunu ister duş jeli olsun yıkanma esnasında kesesiz yapamayanlardanım. Keselerin cildi arındırma harici canlandırma ve bölgesel incelmeye katkı sağlama özellikleri olduğunu düşünüyorum, tabi düzenli kullanımda. Daha önce uzun bir süre Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Banyo Kesesini kullanmış ve memnun kalmıştım. Markanın bu seferde Ekstra Güçlü Kesesini kullanmaya başladım uzun bir süredir.
Nexcare Body Extra Güçlü Kese;
* Cildi canlandırıyor.
* Banyo sırasında gözenekleri açıyor.
* Cilde masaj yapıp ve peeling etkisi ile cildi ölü hücrelerden kolaylıkla arındırıyor.
* Selülit ve inceltici kremlerin cilt tarafından daha iyi emilmesini sağlıyor.
Bacak, kalça, karın bölgesinde sabun veya vücut şampuanları ile birlikte kullanılması tavsiye edilen kese sentetik elyaftan üretildiği için kolay durulanıyor ve hızlı kuruyor. Çok hassas ve problemli ciltlerde dikkatli kullanılması gereken kesenin kullanım ömrü 2 ay.
Tırnak koruyucu özelliği de olan kese ismi gibi güçlü ve sert dokulu. O yüzden sabun veya duş jellerini çok fazla köpürtmüyor. Ayrıca hassas bir cildiniz varsa o sert sentetik elyaf dokumalar birazcık canınızı acıtabilir. Kullanım alanında belirtilen karın, basen, kalça, bacak bölgesi hariç üst gövde, kol, göğüs bölgesinde çok nazik kullanmış olsam da o sert doku yine de kendisini hissettirdi. Bu nedenle dikkatli kullanmakta yarar var. Kesenin derinlemesine temizleme, cildi kirden arındırma, gözenekleri açma özelliği çok başarılı. Masaj yaparak uygulandığında cildi canlandırıcı etkisi de var. Daha önce kullandığım kesenin selülit görünümünü hafifletmeye yardımcı olma konusunda etkilerini görmüştüm, tabi çokkkkk uzun bir süre kullanım sonucunda. Geçtiğimiz anneler günü indiriminde Carrefoursa 'dan %50 indirimle 8.22 TL.' ye aldığım Nexcare Body Ekstra Güçlü Keseyi 1 aydır kullanıyorum. Temizleme konusunda çok başarılı bulduğum bu kesenin de eski kesem gibi uzun ve istikrarlı bir kullanım sonucunda, selülitli bölgelerimde portakal kabuğu görünümlerini hafifletmeye yardımcı olacağına inanıyorum.

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?