New Well Professional Derma Make-up Cover / Porcelain Make-up Foundation

Gündelik yaşamda makyaj yapmaktan pek hoşlanmayan, kapatıcı gibi makyaj ürünlerini ise davet, etkinlik, kutlama gibi özel günlerde kullanan ve de BB & CC krem, fondötenlerle arası pek iyi olmayan biri olarak, New Well Professional Derma Make-up Cover / Porcelain Make-up Foundation' ı gördüğüm tanıtım reklamlarının etkisiyle, özel zamanlarda cilt lekelerimi kapatmakta kullanabilirim ümidiyle, sadece meraktan aldığımı itiraf ederek yazıma başlayayım.
Bir Türk markası olan New Well' in 30 ml. ebatlı yoğun kapatıcı fondöteninin çok açık tenden yoğun esmer tene doğru; Gold, Copper, Silver, Bronze, Nickel ve Platinium olmak üzere 6 renk alternatifi var. Aldığım yerde sadece Gold, Copper, Silver tonları olduğundan deneme ürününden cilt tonuma en uygun olduğunu düşündüğüm Silver rengini aldım ben.
Türkiye' nin en iyi kapatıcı fondöteni olarak lanse edilen ve ünlü makyöz artisti Rıfat Yüzüak' ın önerdiği New Well Porselen Efektli Yoğun Kapatıcı Fondöten için '' Suya dayanıklı özel formülü ile New Well kapatıcı fondöten 15 SPF ile cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Üstün kapatıcı formülü sayesinde ince tabaka halinde uygulansa bile sadece gözaltı morluklarını değil, siyah nokta ve cilt lekelerini de kusursuzca örter. Cildi aydınlatma ya da koyulaştırma amaçlı olarak mükemmel bir denge ile tüm cilde uygulanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Profesyonel kullanım için uygundur '' şeklinde açıklama yapılmış ambalaj arkasında.
New Well laboratuvarlarında özel olarak formüle edilen bu yoğun kapatıcı, porselen makyajı yapmak için kullanıldığı gibi; dövme, akne, çil, yaşlılık belirtileri ve vücutta görünmesi istenmeyen kusurların kapatılmasında da kullanılıyor.
Porselen efektli yoğun kapatıcı fondötenin ağız kısmının korumalı olması ve o korumanın açılması için kapağın kullanılması güzel düşünülmüş ama açtıktan sonra kapağa bulaşan fondöten pek fazla güzel bir görüntü oluşturmadı. O kısmı kulak temizleme çubuğu yardımıyla temizledim ben.
Kokusuz olan fondöten yoğun yapılı. Yani azıcık bir miktar sürseniz bile yüz bölgesine yeter. Silver renginin ince tabaka halinde bilek içi uygulaması yukarıda gördüğünüz gibi... Yüz bölgemde de ince tabaka halinde sürdüğüm fondöten lekelerimi kapatmadı ama renk tonu eşitsizliğini düzenlemede ve aydınlık görünüm vermede başarılı oldu. 
Silver renginin biraz sarı alt yapılı tonu yoğun sürdüğümde lekeleri kapatmada başarılıydı ama çok yapay bir görünüm oluştu suratımda. Ayrıca zaten T bölgesi yağlı ve karma cildi olan biri olarak parlak ve yağlı görünümden hoşlanmadım. Bir de her fondötende olduğu gibi benim cildimde ağırlık yapıp rahatsızlık hissi verdi bu kapatıcı fondöten de. New Well Porselen Efektli Yoğun Kapatıcı Fondöteni üstüne cilt rengime uyumlu mat pudra ile kullanınca sonuç daha doğal ve başarılıydı. New Well sitesinde 49.90 TL satış fiyatı olan fondöteni ben 29.90 TL. 'ye aldım. Hakkını yemeyeyim, cilt aydınlatmada ve yoğun şekilde kullanıldığında lekeleri kapatmada başarılı olan bu fondötenin silver değil de bronze tonunu alsaymışım, en azından cildimde sırıtmadan ihtiyaç halinde kullanabilirmişim..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?